|

Trebuie sa pun antivirus pe iphone 5? De care si de unde il iau? Multumesc.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca nu intri pe tot felul de site-uri deocheata, sau bagi aplicatii din surse"indoielnice" nu ai nevoie de antivirus indiferent ce telefon ai... sper totusi ca nu ai postat acest lucru doar ca sa te LAUZI ca detii Iphone 5, caci ne doare fix in cot, poti sa umbli si cu fixu' dupa tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

BiuL
Sâmbătă, 27 Iulie 2013, 10:29 pm
re
"taranule ti ciuda ca am iphone sau ce? am pus o intrebare zic eu logica avand in vedere ca la alte smartphoneuri e nevoie de antivirus, insa tu repede ca ma lauzi hai mars, daca voiam sa ma laud puteam sa imi pun o poza cu el sau sa postez pe facebook."

Asta e ceea ce "domnisoara civilizata de la oras" scrie...a se observa incultura generala de care da dovada si snobismul mai ales!
Raspuns:
1. Desi nu te-am jignit in vreun fel, tu faci asta(nu ai vrea sa imi scot arsenalul de "jigniri utile").
2. Daca citeai cu atentie, ai fi observat ca, totusi, ti-am raspuns la intrebare in prima parte a postului(nu iti trebuie).
3. Cand am spus acel lucru, m-am referit strict la faptul ca, aici pe site, se invart foarte multi "copii" fara minte, care intreaba anumite lucruri doar ca sa se laude/afle in treaba/vor atentie, iar tu ai pus intrebarea sub anonimat, ceea ce a dat de gandit(la 22-23 de ani m-as astepta la o gandire mai matura din partea ta).
4. De ce ucizi limba romana? Cand incepi o propozitie/fraza pui litera mare; se scrie "ti-e" nu "ti", "smartphone", si se foloseste virgula!
5. Dupa reactia pe care ai avut-o, m-am convins despre tine.
6. Marea majoritate a detinut un Iphone la un moment dat(si eu)...asta nu te face speciala deloc, e doar un telefon(destept).
P.S.: te-am raportat pentru limbaj!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

big grin antivirus la iPhone? big grin cu ce te-ai gandit cand ai pus intrebarea aceasta?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu trebuie sa pui nici un antivirus. Cei de la Apple au sistemul lor PROTEJAT care nu poti lua virusi. in schimbi pe un Samsung S3 sau S4 iti trebuie antivirus.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează