|

URGENT!

Am Samsung Galaxy Mini 2 si sunt foarte multumita de el. Pe 24 iunie am sunat la *123# si atunci aveam cost suplimentar 0, 30 euro. Acum, pe 1 iulie, am apelat inca o data la *123# si am ramas socata. Am cost suplimentar 80.99 euro si nu stiu de la ce. Mentionez ca eu sunt in Vodafone si am abonament iar in el am inclus si internet 300 MB pe care imi arata ca l-am cosumat. In aceasta perioada de 6 zile am descarcat cateva jocuri de pe google play, dar le-am luat pe cele gratis. Voi aveti idee de la ce am atata cost suplimentar?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Tu ai consumat cei 300 mb si te-a taxat suplimentar pentru ca nu ai oprit netul.Asa am patit si eu cand mi-am luat telefonul si nu stiam prea multe, dar bine ca am cartela si mi-a luat 5 e din cont fara sa imi dau seama.Acum asta e, o sa platesti cu 80 e mai mult la factura...dar sa tii minte de acum ca daca nu opresti netul imediat dupa ce nu mai ai nevoie de el o sa continuie sa te taxeze.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai ai lasat traficul de date pornit si atunci cand traficul este pornit telefonul este conectat la net 24 din 24 si asa ai facut tu cost suplimentar eu defiecare data cand nu mai folosesc internetul opresc traficul de date tocmai pentru a nu pati cum ai patit tu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu conteaza ca sunt gratis pe google play, tot consuma trafic

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează