| Mihaela_Irina_1905 a întrebat:

Urgent! HEY TPU! Am un Acer liquid z5 si mi s-a blocat! Nu stiu ce sa ii fac! Stie cineva ce sa fac? Faza este ca nu ii pot scoate carcasa. Dau funda!

7 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Poţi încerca să faci "factory reset" ( revenire la setări de fabrică ), sau "hard reset" cu una dintre metodele explicate la linkul :
http://www.hard-reset.com/acer-liquid-z5-hard-reset.html

http://www.hard-reset.org/......ard-reset/

http://www.resettoo.com/......y-settings

http://www.hardreset.info/devices/acer/acer-liquid-z5/


ATENŢIE : prin factory reset se ŞTERG toate datele personalizate ( agendă/contacte, aplicaţii/jocuri, parole, etc. ) instalate/modificate după ieşirea din fabrică...

Sau, duci telefonul la un Service.


Toate cele bune.

| AndreyDragan a răspuns (pentru bursuc001):

Iti multumesc foarte mult, chiar mi-ai ajutat am de 1 an laughingwinking

| bursuc001 a răspuns (pentru AndreyDragan):

Bună!

Cu plăcere happy
Îmi pare bine că şi ţie ţi-a fost de folos răspunsul meuwinking

O zi frumoasă.

| andyeyes99 a răspuns:

Azi mi-a sosit si mie telefonul.Am dat comanda de el de pe eMAG de black friday.O ora a functionat si pe urma s-a blocat si nu il pot porni. Cateodata mai aparea ecranul de pronire cu Acer dar se vedea distorsionat si pe urma se oprea. Bateria se poate scoate, dar ca sa scoti carcasa ai 2 surubele unul sub capacelul cu sim si unul sub capacelul cu sd-card.Nu l-am desfacut din cauza ca pe surubelul de la sd-card are un abtibild si probabil daca il scot va iesi din garantie. Incearca sa tii apasat butonul de pornire si volum + cand vibreaza da-i drumul la butonul de pornire si tine-l doar pe cel de volum+. Poate reusesti sa faci ceva. Astept un raspuns.

| Mihaela_Irina_1905 explică (pentru andyeyes99):

Isi revine singur. Mersi pentru sfat data viitoare voi incerca. Telefonul merge chiar bine, este vina mea, pentru ca stiam ca are memoria mica si am instalat prea multe aplicatii si din cauza aceasta mi se bloca. De cand am mai dezinstalat din aplicatii imi merge foarte bine adica ca prima data. Este un telefon bun, doar memoria strica. Probabil al tau nu merge pentru ca are probleme din fabricatie. Mersi inca odata happy

| Marian_Bogdan_1998_7P9w a răspuns (pentru andyeyes99):

Aceiasi problema am si eu tu ai rezolvato pe a ta?

| Marian_Bogdan_1998_7P9w a răspuns (pentru andyeyes99):

Aceia problema am si eu tu ai rezolvato pe a ta daca da spune-mi si mie cum