|

Va lansa Vodafone o versiune personalizată a telefonului Vodafone Smart III cum a făcut cu Vodafone Smart II Angry Birds Space, cum ar fi Vodafone Smart III Angry Birds Star Wars?

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cred ca da. Eu lucrez la Vodafone si nici nu stii cate s-au vandut. Oricum am auzit ceva si stiu sigur ca apare, insa nu stiu sigur daca va fi personalizat. Insa de ce esti asa curios? Mai bine nu iti iei NIMIC din gama Vodafone Smart ca sunt groaznice si se strica din orice.

| explică (pentru Andy88):

Mersi de răspuns, știu și eu cat de bine s-au vandut, doar sint Angry Birds.Eu am văzut că tocmai a apărut Vodafone Smart III, fiind peste Smart II și cel personalizat.Sint foarte curios deoarece de ceva timp am rămas fără telefon și singurul telefon care imi place este IPhone, dar nu reușesc să fac rost de 2.400 lei.Nu aș putea lua varianta personalizată pentru că Smart III este mai bun, dar nu pot lua Smart III pentru că nu este personalizat. Dacă ar apărea vara asta ar fi perfect.Mi-a luat un an să-mi găsesc un telefon pe plac, dacă chiar ar apărea cum ai zis tu, maine sint la voi cu banii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
1 răspuns: