|

Vand un galaxy s7 edge pe olx iar eu sunt din Bucuresti si un tip vrea sa faca schimb cu mine cu un iphone 7 doar ca el e din Brasov. A mai cerut inca 2 milioane diferenta dar i-am spus ca nu am asa ca mi-a mai dat o optiune: sa trimitem telefoanele prin curier cu verificare colet si ambele transporturi sa le platesc eu. Cei ce au facut astfel de negoturi exista vreun risc de teapa? Si cum se procedeaza mai exact? Adica trimit si eu si el telefonul dar daca curierul ne aduce telefoanele la alt interval de timp?( Lui ii ajunge luni la 10 mie luni la 12). daca el imi trimite altceva in pachet si eu daca ii returnez coletul el e obligat sa imi returneze inapoi telefonul? Stie cineva daca firmele de curierat au un regulament? Sau daca el imi trimite telefonul defect s-au blocat pe icloud sau alta problema si eu ii trimit telefonul bun?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Mai bine pastreaza-l pana gasesti pe cineva care sa vina dupa el, nu poti avea incredere in curieri sau oameni in general.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E teapa, cine ar da telefon de 40 de milioane pe unul de 20 si ceva? Normal ca îți pune altceva in colet, daca ii returnezi coletul el nu este obligat sa ti l returneze, si plângere la poliție poți face dar nu sta in baza asta, cine stie cât o sa dureze pana o sa se implice vreun polițist in chestia asta, avem femei violate sau bătute in tara pentru care poliția nu isi da niciun interes, telefonul tau este un fleac, e teapa direct, daca vrei du te la Brasov sa faceti schimbul, nu e scump biletul, in jur de 30-40 lei, sau cu trenul este 20 lei cred, sau mai ieftin.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează