|

Vreau sa-mi cumpar un telefon si nu stiu ce sa aleg dintre Samsung Galaxy S4 si Iphone 5. Vreau sa stiu care e mai bun si cand spun asta ma refer la urmatoarele aspecte: care rezista mai bine la socuri, care rezista mai mult in timp( care se strica mai usor), la care se descarca mai greu bateria, care are claritate mai buna, care are camere mai performante( ma intereseaza in special cea frontala), care face poze mai clare, care merge mai bine pe internet, care se blocheaza mai greu atunci cand folosesti mai multe aplicatii? In concluzie care rezista mai mult in timp si care face fotografii de mai buna calitate? Vreau parerea unora care le-au incercat pe amandoua, sau macar pe unul dintre ele.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Bună!

CATEGORIC aş alege Samsung Galaxy S4, deoarece este mai performant d.p.d.v. tehnic.

Vezi comparaţia/MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.smartprix.com/......3_2233.php


Toate cele bune.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E greu de zis care e mai bun...
Deci: la socuri, depinde. Nici unul nu exceleleaza, dar totusi as alege iphone-ul castigator deoarece rama metalica il face mai solid, iar in caz ca spagi ecranul, display+touch la s4 te ajunge 6-700 lei, pe cand la iphone e 3-400 lei.
De stricat, ambele is cam la fel. Depinde si de noroc. Legat de baterie, teoretic s4 tine mai mult, dar in practica diferenta e mica intre ele. Claritate mai buna la ce? Daca te referi la ecran, atunci s4 e superior, iphone-ul neavand nici o sansa. Camera frontala as zice ca e mai ok la iphone(parerea mea). Poze clare fac ambele. Pe internet si tot asa, e greu de zis, pentru ca s4 are hardware mai bun, dar iphone-ul are softul mai bine optimizat. Per total sunt apropiate as zice, insa tind sa cred ca tot iphone-ul are un mic avantaj.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca te uiti la datele tehnice, procesoare, ram etc. o sa vezi ca S4 e mai bun, dar tot iPhone 5 este mai rapid (sistemul de operare iOS de la Apple este mult mai performant decat Android) si nu consuma bateria la fel de repede ca S4. La un S4 daca-l spargi, geamul te costa 250 ron iar display-ul complet 780 ron.
http://www.servicegsm.info/service-reparatii-samsung/

Display-ul de iPhone 5 complet este doar 350 ron.
http://www.service-iphone.info/display-iphone-5/

iPhone 5 rezista oricand mult mai bine la socuri mecanice decat Samsung.
Samsung are slot de memorie externa, iPhone nu. Samsung S4 are ecran mai mare, dar este si mai greu de utilizat datorita dimensiunilor. iPhone 5 este compact mai mic si mai usor de utilizat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează