Buna!![]()
Depinde de fiecare tabara in parte
De exemplu eu cand am mers fetele erau la un etaj si baieti la altu
Si eram cate 3 fete intr-o camera
Aveam baie comuna, fiecare cate un pat
Si cam asa e in general![]()
Oricum ar fi sa stii ca este foarte frumos in tabara
Cunosti prieteni noi
Razi, te distrezi
Asa ca te sfatuiesc sa mergi daca ai ocazia
Fiecare elev are patul lui si in fiecare camera e o baie.
Eu am fost anul trecut in tabara la Arieseni, a fost prea tare.
Am stat intr-un internat cu niste nebuni de la Lugoj, care intr-o noapte au incercat sa intre peste noi in camera
Din pacate nu aveam dulapuri.si nici apa calda tot timpul, dar a fost ff tare:X
Nu o sa uit acea tabara vreodata.:X
Fiecare tabara are alte conditii, si intotdeauna camerele nu sunt asa cum par in poze
. Fiecare copil are patul lui, si de cele mai multe ori este in camera un dulap comun.Intr-o camera pot fi si 2-3 paturi, insa si 5-6.
Poate sa fie baie comuna, adica pe etaj, unde toti copiii de pe acel etaj vor merge acolo, si se poate ca fiecare camera sa aiba baia proprie.
In tabara este foarte frumos, insa depinde mult de locul in care mergi, si ce varsta ai. Daca ai o varsta mai mica, nu prea e comod sa mergi in tabara deoarece simti lipsa parintilor, si nu e placut
; trebuie sa fi sigur/a daca vrei sau nu sa mergi.
In tabara te distrezi, stai cu prietenii, ai ocazia sa afli lucruri noi si sa vezi locuri frumoase, speciale.
E placut in tabara, si de momentele petrecute acolo iti vei aduce aminte toata viata
Fiecare elev are cate un pat. Dulapior nu prea. De obicei sunt niste rafturi si un dulap unde sa iti pui tu si colegele/colegii tai lucrurile. Eu am avut parte de cea mai tare tabara, am stat si fete si baieti in aceeasi camera si nu a mai contat unde ne-am aruncat lucrurile. Noi le lasam in geamantane.
Eu am fost vara trecuta [2009] intr-o tabara de o saptamana...Acolo unde am fost eu, fiecare avea un dulap. Ce pot sa zic, mic.Erau 3 paturi, cu 3 elevi intr-o camera, si un singur tv.Si fiecare isi alegea colegii de camera.
laura_7620 întreabă:
LisaJulie întreabă: