| Kalone a întrebat:

Are cineva idee de jocuri interesante de jucat in grupuri?
Daca puteti sa ziceti scurt si cum se joaca, as fi recunoscator.

Spre exemplu, Adevar si provocare(aici puteti sa dati provocari daca aveti idei bune), Jocul ala cu cartea, Simon spune, 7 secunde, etc.

Sa nu fie jocuri care necesita prea multa gandire, sa fie mai mult distractive. Ideea e sa radem si sa ne distram.

Ofer funda cui are cele mai multe idei bune.

Răspuns Câştigător
3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

"Telefonul fara fir".
Cat mai multi stau asezati intr-un cerc. Unul /una ii sopteste 1-3 propozitii in urechea vecinului /ei, care sopteste mai departe etc. Cand se inchide cercul, ultima persoana spune cu voce tare "rezultatul" si se compara cu ceea ce s-a soptit initial, primei persoane.
E bine ca prima persoana sa noteze propozitiile initial soptite.
Textul soptit se propaga ca si barfa, iar la sfarsit este cu atat mai haios, cu cat joaca mai multe persoane. big grin

| sonya a răspuns:

Salut!

Hai sa iti dau si eu cateva idei, niste jocuri pe care le jucam mereu cand plecam in conferinte cu organizatia de voluntariat.

Unul din ele era Mafia. Jucatorii se asaza in cerc. E nevoie de un povestitor, un doctor, un politist, un criminal si cetatenii orasului. Se poate juca cu minimum 6 persoane. Criminalul omoara cetatenii, iar politistul trebuie sa il prinda. Detalii gasesti pe net, e mai mult de explicat.

Alt joc e bolt. E un joc matematic foarte simpatic. Se face un cerc si la fiecare numar care contine 7 sau e multiplu de sapte se spune bolt. Incepe o persoana sa numere, iar cand cel care trebuie sa zica 7 va spune bolt si se va schimba sensul numerotarii. Cel care trebuie sa zica 17 va spune bolt si iar se schimba sensul. Si tot asa. Puteti sa va jucati cu bautura cand gresiti sa beti, sau suc, apa, chestii de mancat aiurea happy

| DeathOfDreams a răspuns:

Have I ever, it's pretty interesting, especially if people are a bit tipsy

Știi tu, jocul ăla unde pe rând spuneți o afirmație, sau nu, iar oricine a făcut lucrul respectiv, bea. Mereu devine interesant după ce se "încinge" atmosfera.
Cu provocări nu te pot ajuta la momentul actual, sunt foarte spontana și creativă când sunt pusă în situația respectivă.

Aa și board games, dacă vreți. Activity e chiar super. Și puteți încerca și varianta +18 care e funny af