|

Ati putea sa imi spuneti ce bonusuri trebuie puse pe iteme la ninja(lame), razboinic(corp), sura(flacara) pentru ca eu joc metin2 pvp (player vs player). Dau funda si vot iar la restul vot!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pai pe ninja lame trebuie pv mult in priimult rand, pe urma trebuie lovitura critica, otravire, regenerare pv, aparate pumnal este obligatorie, treuie imun la necunostinta, daca se poate si vit (+12 vit e indicat). Razboinicul corp are nevoie de foarte mult pv, de aparare cu sabia obligatoriu, de lovitura critica, regenerare pv, imun la necunostitna, daca se poate sa pui si Paguba absorbita de pm (cat mai multa paguba absorbita de pm), viteza farmecului e utila dar nu obligatorie. Sura BM (flacara) are nevoie de int mult, cat mai mult, de pv mult, imun la necunostinta, sansa sa dea necunostinta cat mai mare, lovitura critica si patrunzatoare, regenerare pm. Daca te-am ajutat funda.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Deci pe ninja trebuie CON si DEX mult. Pe razboinic trebuie STR si CON mult.Pe sura trebuie CON si INT mult. Si poti opune si critika la fiecare caracter daca vr. Sper ca te-am ajutat funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

La war iti trebuie str, critica aparare sabie, la sura iti trenuei int critica la shaman la fel si la ninja dex si critica! si apropo la toate rasele poti sa-ti pui semi-om si sa nu uitam Pvwinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

La war iti pui str critica semi-om, sura int critica semi-om la shaman la fel si ninja dex critica si semi-om si sa nu uiam Pvwinking... Funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

La ninja lama trebuie semi-om si dex, necunostinta si aparare pumnal

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează