| didu194 a întrebat:

Buna!
As vrea sa imi faceti si mie o lista cu pensiunile de pe Transfagarasan/Balea Lac/Curtea de Arges, si preturile care le au pentru cazare. M-ar interesa ceva mai ieftin.
Mersi.

Răspuns Câştigător
| andreutz a răspuns:

Eu sincer sunt un impatimit al Transfagarasanului, si ti-as da urmatoarele variante: cabana Capra, dar eu iti recomand sincer sa te feresti de ea, pentru ca are preturi exagerate (daca nu ma insel e cam 170 ron camera pe noapte, iar mancarea e la fel, foarte scumpa) Pacat totusi de pozitia ei strategica, foarte buna, mai ales iarna si de indiferenta ospatarilor! Cabana Valea cu Pesti, preturi normale, cam 130 de lei aceeasi camera, mancare buna si acceptabila ca pret, avand in vedere si potentialul turistic din acea zona. Preferata mea, Cabana Balea Lac, unde camera e parca 180 ron(ultima data cand am fost era si mic dejun inclus). Stiu ca pare mult, dar cand ai sa ajungi acolo ai sa vezi ca merita orice banut. acolo ai sa vezi ce inseamna sa fii tratat ca la carte pe post de turist intr-o cabana. Ca sa fiu si obiectiv, cel mai bun raport pret - calitate servicii oferite ar fi la Complexul Siesta, unde o camera ar fi 120 Ron, iar conditiile de acolo sunt excelente. E foarte frumos, orisicum. Mentionez ca tarifele care ti le-am zis sunt pentru camere cu 2 locuri, camere duble. Ar mai fi multe, dar astea sunt cele mai importante zic eu, si pentru care ti-am dat informatii din proprie experienta. Daca mai ai nevoie si de altele, anunta-ma si te ajut cu cea mai mare placere.

3 răspunsuri:
| Pufuleti a răspuns:

Salut
Nu prea sunt trecute pe net toate. Te descurci la fata locului.
Inainte sa pleci la drum, cred ca ar trebui sa stii ca Transfagarasanul s-ar putea sa nu fie deschis. Pe 1 iulie nu era deschis pana la capat, sa te interesezi.
Inainte sa urci la Vidraru, undeva intr-un sat (Capataneni parca) sunt multe, multe pensiuni cu nume de femei. Vezi acolo happy
Asta daca pleci din Pitesti.

| Dominicc a răspuns:

Da poti scrie si tu pe google

pensiuni curtea de arges

sau

pensiuni din curtea de arges

si tot asa.