| tonyc7 a întrebat:

Buna TPU. Am permis auto luat de la 18 ani, insa din cauza unei probleme la masina nu mai pot conduce pentru o perioada. Asa ca ma mai incumet sa fac cu mana la ocazii.
Intruna din zilele astea a oprit masina sa ma ia tocmai o femeie (la vreo 40-45 de ani, bine imbracata, blanuri pe ea, cu masina luxoasa, impecabil de curata si parfumata in interior, si nu era deloc vreo tupeista, vorbea chiar destul de incet, deci mi s-a parut si oarecum cam timida). Am ramas foarte surprins pentru ca era singura in masina iar eu aratam putin a golanas dupa modul rebel in care eram imbracat (sapca pe cap, vestimentatie tip sport, cu inscrisuri mari, adidasi proeminenti) plus ca mai purtam si masca pe fata.
Nu pot intelege ce anume a facut-o pe aceasta femeie, singura in masina fiind, sa opreasca sa ia un necunoscut! In locul meu putea fi vreun recidivist sau alt individ periculos care ar fi putut-o ataca. Voi cum va explicati gestul acestei femei?

6 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Șarmul tău deosebit!
winking

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Dacă a fost fără finalizare te lauzi degeaba!

| gabicoo a răspuns:

Mă întreb! Dacă mașina era Maybach și tipa conducea cu blana pe ea oare nu cumva era Gigi Becali?

| Iote a răspuns:

Nu cred ce spui acolo. Troll!
Desi, este posibil ca oamenii, femei din astea, sa mai faca gesturi de ajutor fara teama si fara interes. Eu stiu o judecatoare exact ca in descrierea ta care circula singura fara teama.
Dar apreciez recunoasterea ta ca "sapca pe cap, vestimentatie tip sport, cu inscrisuri mari, adidasi proeminenti" arata a golanas.

| 4ndr33y a răspuns:

Mie poate sa-mi faca si Miss Univers cu mana, nu iau pe nimeni la ocazie, doar prieteni si familie.

| EmmaWatsonMyBaby a răspuns:

Probabil poate doar s-a gandit sa ajute fara sa judece.Acum ***, nu poti sa-i judeci nici pe aia care nu iau ca nu stii de cine dai.I have mixed feelings about this