|

Care credeți că sunt avantajele şi dejavantajele site-ului Youtoube?

Eu cred că youtoubul este ceva de genul "ştim mai mult, dar de fapt ştim mai puțin", o problemă cu care se confruntă tot internetul.

7 răspunsuri:
| a răspuns:

E la fel ca intrebarea ta, spune totul dar de fapt nu spune nimic.

| a răspuns:

Nu exista niciun dezavantaj. Vrei sa te uiți bine. Nu vrei, nu te uiți. Chiar nu e YouTube un subiect de postat la Știința și filosofie

| a răspuns:

Internetul este o unealta, la fel cum sunt si telefoanele/calculatoarele.

Poti sa folosesti internetul pentru a invata o multime de lucruri, pentru a face bani, pentru a intalni persoane si multe altele DAR poti sa-l folosesti si pentru a iti pierde tot timpul, pentru a sta pe p.orn sau cine stie ce fantezii tampite mai au oamenii.

Ok, folosim Youtube. Youtube este foarte util dar acum depinde la ce il folosim!? Da, daca stam toata ziua si ne uitam la vloguri cu Selly (daca nu stii cine e cu atat mai bine) atunci te cred si eu ca nu faci mare lucru cu timpul tau.

Totusi, in acelasi timp poti sa te uiti la tutoriale sau la chestii mult mai de calitate fata de anumite porcarii care sunt difuzate la televizor.

| a răspuns:

Internetul este împânzit de campania demonica de dezinformare si inducere in eroare. Azi am vrut sa aflu mai multe informații despre Lună si in majoritatea filmuletelor se căuta sa se explice cum s-ar fi format Luna fara sa se pomenească nimic de Dumnezeu.

| a răspuns:

Plin de lucruri interesante, educative si comunitati faine de oameni, dar depinde in ce parte a Youtube-ului te invarti.

| a răspuns:

95% rahaturi 5% calitate. In Romania nici atât. Are avantaje daca stii cum sa-l folosesti. In general ce e popular "in trend e de tot rhatul. "Tot internetul" majoritatea sunt copii.

| a răspuns:

O mare problema sunt video-urile fake cu reactii false ale oamenilor. Reactii care nu sunt naturale, ceea ce creaza o stacheta, si ii face pe oameni sa se muleze dupa niste cerinte false.
Dar problema e ca majoritatea oamenilor nu reactioneaza la fel in situatii "fake" prezentate prin video-uri, ceea ce ii face sa se alieneze de ei insisi, si sa se creada inferiori altor oameni, O mare porcarie.