| zilog a întrebat:

Cat de periculos este de mers cu Bla Bla Car?

5 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Nu mai bine mergi pentru distante mari cu maxi taxi sau cu trenul? acum depinde unde trebuie sa ajungi dar cred ca sunt destule curse cu autocarul si/sau maxi-taxi care acopera o suprafata mare de trasee din tara.

| Emma30555 a răspuns:

Eu personal nu am fost nevoita sa merg, dar am destule cunoștințe care au mers cu bla bla car, nu cred ca e pericolos, doar ca mergi cu un străin la drum lung și nu ști cum conduce, dar și cu taxiurile e cam la fel pana la urma doar ca în oraș nu se merge cu viteza. Lași cuiva de încredere datele mașinii in care urmează sa te urci. Eu personal nu cred ca e pericolos pentru client, mai degrabă pentru șofer fiindcă el nu știe pe cine ia în mașină dar tu măcar vezi recomandările altora care au mers cu acel șofer pe site.

| zilog explică (pentru Emma30555):

Dinca

| Emma30555 a răspuns (pentru zilog):

E adevărat dar ideea este sa nu faci în nici un caz autostopul, sa lași mereu datele mașinii și a șoferului cuiva de încredere, sa cercetezi istoricul acelui om care apare pe site, eventual eviți sa circuli cu străini, fiindcă ai dreptate nu ști cine poate fi

| Hope1992 a răspuns:

Eu am mers destul de des cu Bla Bla ca sa economisesc cativa bani,singurele mele probleme au fost ca unii mi-au cerut mai multi bani decat scria pe site cand ne-am vazut si daca nu trebuia sa ajung urgent nu plateam,asa ca am fost putin nevoita, altora li se strica masina si nu mai veneau si imi cam stricau planurile. Dar in principiu am prins oameni ok, cu studentii chiar aveam ce sa vorbesc si daca aveam cunostinte comune cu atat mai bine. Depinde, unei fete i s-au propus avansuri. Aici depinde foarte mult de ce om nimeresti, trebuie sa te uiti si la ce recenzii are. Viata oricum e imprevizibila, sigur nu poti sa fii pe nimic.