|

Ce sa scriu in jurnalul meu?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Vrei sa faci un jurnal doar asa ca ai auzit ca ar fi cool si cu tenta de intelectuala? Eu zic sa mergi sa cauti sa citesti de ce scriau multi scriitori jurnal si nu numai scriitori! Deci mergi si cauta cum isi faceau unii procesul verbal zilnic, exemplu Titu Maiorescu! Jurnalul trebuie sa fie o reflectie asupra persoanei tale sub aspecte variate, poate ai nevoie sa-ti explici anumite sentimente, ganduri ori vise. Poate ai anumite proiecte de realizat pe care te apuci sa le insemnezi apoi faci bilantul ce ai realizat si ce nu si astfel cauti sa devii mai organizata, mai eficienta in ceea ce faci! Sunt mai multe tipuri de jurnale:de calatorie, de idei, de experiente, procese verbale zilnice ca sa arate monotonia vietii sau din contra aspectul colorat doar in caap in mediul virtual iar daca iti plac declaratiile de iubire patimasa iti recomand sa citesti Jurnalul Seducatorului de Soren Kierkegaard!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Scrie citate happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Simplu. poti scrie ce faci tu in fiecare zi sau doar lucrurile importante gen: de cine iti place, ce note iei, cand te certi cu cineva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ca de exemplu eu imi scriu ...In fiecare zi ce s-a intimplat si ce aventuri am avut Sau poti sa scrii niste secrete care nimeni nu trebuie sa le afle.Caci e jurnal secret.Nu? Sau poti sa mai scrii ce iti doresti, si mai multe chestii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează