|

Cum folosesc nero pentru a pune imagini pe un cd?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

NERO 10
Daca vrei sa iti pui documentele, filmele sau muzica pe un suport inregistrabil, poti face asta utilizand Nero.
Asadar, deschide Nero Burning Room. Dupa ce se va deschide, iti va aparea si o fereastra de tip Wizzard. Ei bine, in aceasta fereastra poti alege tipul suportului pe care vei inregistra, CD sau DVD. Aceasta optiune apare chiar in partea stanga de sus a ferestrei.
Sub aceasta optiune ai mai multe variante, pornind de la CD ce contine doar DATA, pana la CD-uri video, audio.
Si in cazul in care alegi CD, si pentru DVD, daca este vorba de un disc nou, vei alege din meniul din dreapta, optiunea Start Multisession Disc.
Daca este un CD/DVD ce a mai fost scris, alegi optiunea: Continue Multisession Disc.
Dupa ce ai ales optiunea, apasa butonul de jos NEW. Vei avea in partea stanga spatiul de pe CD/DVD, iar in partea dreapta spatiul din calculatorul tau, de unde vei si selecta ceea ce vei dori sa pui pe suportul inregistrabil.
Sub aceste ferestre se gaseste o bara (un fel de rigla) ce iti arata cat de incarcat este CD-ul sau DVD-ul. Atentie, nu trebuie sa depasesti marcajul rosu.
Dupa ce ai terminat de transferat toate documentele, nu-ti ramane decat sa arzi suportul.
Asta vei face apasand pe butonul Burn Compilation din meniul Recorder de sus.
Tu trebuie sa selectezi DATA BURN DISC - >aici dai clik dreapta in fereastra aceea goala si click pe ADD FILE->adaugi pozele si click pe BURN.
Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Simplu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bagi CD il calculator.Dai pe Nero.Sus sunt doua categoriibig grinVD/CD.Alegi CD.Dai pe DATA.Si dupa Make Data Disc.Si dai add:pozele pe care le vrei.ai grija sa nu depaseasca mai mult de 700 mb. daca linia de sub poze se inroseste nu poti sa-l faci.Trebuie ori sa se inverzeasca sau sa se albastreasca.Dupa dai NEXT si astepti sa se incarce pozele pe Cd. Daca il scoti in timp ce se incarca se strica si iti trebuie altul. Dupa Dai BURN.Si ok. Daca iese cd inseamna ca ai pus poze. sper ca te-am ajutat!:*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează