De exemplu uita-te la raspunsul meu. In dreapta e o fundita portocalie. Da acolo clic si asa se da funda. Sper ca te-am ajutat!
Buna. Funda se da prin click-ul pe ea. O funda gri se gaseste la fiecare raspuns de la intrebarea ta. Tu de exemplu dai click pe ea si dai o funda! Bafta!
Funda este un fel de "Mulţumesc".În acest fel îi mulţumeşti celui/cea care te-a ajutat cel mai mult.Cine o primeşte, acumulează 100 de puncte.Mai este cunoscută şi drept răspuns câştigător.Să o dai e simplu.În dreptul răspunsului care vrei să-l declari câştigător e o fundă transparentă şi gri.Dai click pe ea, apoi pe OK.Citeşte şi aici pentru a afla mai multe:http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente! Succes!
Buna! In dreptul fiecarui raspuns de la intrebarea pusa de tine este o fundita gri.Atunci cand pui click-ul pe ea devine portocalie.Alegi raspunsul care ti se pare tie cel mai folositor si apesi pe fundita! Bafta!
Cand pui un raspuns in dreapta este o funda alb negru apesi pe ea si te intreaba daca vrei sa o acorzi pui da sau nu in functie de cat de bun ti se pare rezultatul
Cand intri pe intrebare, la "intrebarile mele", vei vedea raspunsuri de la alti useri, si care crezi tu ca este cel mai bun sau corect, arata acolo o funda incolora, si tu dai click pe ea
Astfel, ii dai funda celui mai bun raspuns.
LisaJulie întreabă: