| vicutzavicicu a întrebat:

CUM se pune funda?

Răspuns Câştigător
| HubbaBubbaGirl a răspuns:

De exemplu uita-te la raspunsul meu. In dreapta e o fundita portocalie. Da acolo clic si asa se da funda. Sper ca te-am ajutat!

6 răspunsuri:
| Skylerx a răspuns:

Buna. Funda se da prin click-ul pe ea. O funda gri se gaseste la fiecare raspuns de la intrebarea ta. Tu de exemplu dai click pe ea si dai o funda! Bafta!

| Karinakari99 a răspuns:

Funda este un fel de "Mulţumesc".În acest fel îi mulţumeşti celui/cea care te-a ajutat cel mai mult.Cine o primeşte, acumulează 100 de puncte.Mai este cunoscută şi drept răspuns câştigător.Să o dai e simplu.În dreptul răspunsului care vrei să-l declari câştigător e o fundă transparentă şi gri.Dai click pe ea, apoi pe OK.Citeşte şi aici pentru a afla mai multe:http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente! Succes!

| Smiley a răspuns:

Buna! In dreptul fiecarui raspuns de la intrebarea pusa de tine este o fundita gri.Atunci cand pui click-ul pe ea devine portocalie.Alegi raspunsul care ti se pare tie cel mai folositor si apesi pe fundita! Bafta!

| savancea a răspuns:

Cand pui un raspuns in dreapta este o funda alb negru apesi pe ea si te intreaba daca vrei sa o acorzi pui da sau nu in functie de cat de bun ti se pare rezultatul big grin

| AddaSunnii a răspuns:

Cand intri pe intrebare, la "intrebarile mele", vei vedea raspunsuri de la alti useri, si care crezi tu ca este cel mai bun sau corect, arata acolo o funda incolora, si tu dai click pe ea happy Astfel, ii dai funda celui mai bun raspuns.

| andrutz4 a răspuns:

La TPU scrie langa rasp care l-ai primit declara raspunsul castigator funda?