anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dati-mi un exemplu de scrisoare catre mos craciun care sai convinga pe parinti sa-mi ia aia.adica faci scrisoarea si scrii ceti doresti iar tu dai scrisoarea la parinti si te prefaci cai rogi so trimita la mos craciun iar ei evident o so citeasca si prin asta vreau sa-i fac sa-mi ia lucrul acela happy.

Răspuns Câştigător
| Mentaaaaa a răspuns:

Draga Mos Craciun,
Stiu ca nu am fost mereu un copil bun si ca uneori i-am facut pe mama si tata sa se simta rau dar voi incerca sa ma schimb, sa fiu mai bun si sa am un suflet curat de sarbatori, sa indeplinesc dorintele parintilor care sigur nu doresc decat sa invat bine si sa fiu ascultator. Imi doresc foarte mult un / o...(ce vrei tu). Dar mai presus de asta imi doresc sanatate, bucurie pentru mine si parintii mei pe care ii iubesc enorm. Mos Craciun, daca tu imi vei darui ceea ce jucaria visata eu iti promit ca prin ascultarea mea de parinti le voi dovedi ca ii iubesc si vor stii si ei acest lucru. Cu drag, Flavius si Craciun Fericit!

7 răspunsuri:
| Doloresidk a răspuns:

Pai, daca parintii tai o vor citi (logic) si vrei neaparat cadoul respectiv, nu ar strica sa pui cateva fraze legate de generozitatea, atentia, caldura.etc pe care acestia ti-o daruiesc. Adica, sa-i lingusesti putin!

| Domyno a răspuns:

God, cati ani ai?

| Отilia a răspuns:

Poţi să menţionezi în scrisoare cât de mult îţi iubeşti părinţii şi că ţii la eibatting eyelashes Asta îi va îmbuna, şi poţi să îi ceri Moşului în scrisoare ceva şi pentru părinţii tăibig grin Pare amuzant da îi va îmmbunaahappy Sau dacă ai un surioară sau un frăţior mai mic decât tine gen 1-6 ani care nu pot să scrie încă poţi să scrii gen" Moşule să ştii că mai am şi un fraţior sau o surioară mai mică pe care o iubesc ff mult şi ea umblă la grădiniţă şi nu poate scrie şi aş vrea să îţi cer să îi aduci şi ei ceva drăguţ". big grin Cva de gen ăstabatting eyelashes Bafttă! big grin

Da dacă ceri în scrisoare un avionn sau o maşină laughing Părinţilor, apoi renunţă rolling on the floor. Orikum, succese kiss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lool frate cati ani ai?laughing

| Rockerrockin a răspuns:

Da conteaza pe Mos Craciun!

| mady_2850 a răspuns:

Zile pe fata ce ai vrea de la mos craciun