| Rallu a întrebat:

Deci mi-am instalat de pe www.diacritice.ro iar acum l.am dezinstalat pentru ca nu e bun de nimic si mi. a dat PC. u peste cap. Adica chiar si dupa ce l.am dezinstalat merege prost in sensul ca daca apas un buton pe tastatura de exemplu Y imi apare Z sau daca apas R imi apare Ţ. Cum sa fac sa scap de asta funda

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Trebuie sa setezi din nou limba engleza. Se poate din taskbar (bara de jos a desktop-ului), daca apare limba RO sau alta, dai clic si apoi bifezi EN. Daca nu apare atunci intri prin Start/Control Panel/Regional and Language Options/Advanced si de la Select a Language. selectezi English(United States) si dai Apply si OK. Succes si numai bine!

2 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Instaleaza REVO UNINSTALLER PRO V. 2. 4. 3. FINAL
de aici din al doilea post http://romania-inedit.3xforum.ro/......l_updated/ si du-te dupa locatia fisierului descarcat in C/program files cu dezinstalare fortata! Folosesti dezinstalare fortata ca sa iti stearga toate itemurile ramase in urma de la dezinstalare!

| Baton a răspuns:

Incearca cu un sistem restore daca este pornit.
daca vrei diacritice iti trebuie limba romana la windows.
si vei putea schimba limba de scriere usor din bara (langa ceas sta o casuta in care scrie EN) daca dai click acolo poti seta sa fie RO dar asta numai daca windowsul are instalata limba.