| srs7866 a întrebat:

Hei.
Aș vrea să îmi tund părul pe drept pentru că în prezent îl am destul de lung dar nu e drept și se încâlcește repede.Credeți că o să îmi ia mult din el la salon? Eu vreau să îmi ia doar o palmă dar am auzit că mereu te tund de 3 ori mai mult decât le ceri și de asta nu m-am tuns până acum.

2 răspunsuri:
| 1900s a răspuns:

Nu conteaza daca mergi la un salon cu preturi mai mari sau mai mici, nu pretul egaleaza satisfactia ta cu modul in care te va tunde frizerul.Din experienta personala iti zic ca mi-a placut mult mai mult cand am mers undeva cu preturi mai mici decat cand am mers la un salon unde a costat mai mult.E ca si cum ai vrea sa iti iei o haina identica si in loc sa alegi haina mai ieftina o alegi pe cea mai scumpa ca ai impresia ca e mai de ''calitate''.Mi s-a intamplat ca frizerul sa imi taie mai mult decat ii spusesem, stateam acolo si il rugam sa se opreasca din taiat dar el continua.Totul depinde de talentul si iscusinta celui ce te va tunde.


Il poti face cu placa, daca zici ca se incalceste si tu vrei sa il ai drept.Parul lung este mult mi frumos, personal iti recomand sa nu il tai, mai bine il dai cu placa dupa ce ai facut baie si s-a uscat parul.In modul asta va fi si drept si nici nu se va incalci.

| ValentinGabi a răspuns:

Păi te duci la o frizerie cu preturi mai mari si de calitate si ce-i de acolo o să fie mai atenții si o să te tundă exact cum îți dorești.