|

In curand o sa trebuiasca sa ma mut de la parinti. Sunt hotarata sa dau la facultatea de film pe regie si nu stiu care ar putea fi viitorul meu. Mi-ar placea ca in viitor sa ma ocup de crearea filmelor. Ma refer la efecte speciale, cadre, etc. Nu sunt destul de hotarata ca vreau sa raman in tara. Incluzand si cu ce as vrea sa ma ocup, care ar fi cea mai buna tara in care ma pot muta si de ce?

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

1. USA... cu mult peste restul, chiar, considerentul ca sa sunt mult peste toti ceilalti la un loc, au o industrie de miliarde de dolari si au fost primii care au facut industrie din asta, sunt singurii care fac filme MULTE care se vad si chiar se cauta in toata lumea (subliniez multe, si altii fac filme cautate international dar nici pe departe la fel de multe)
ca sa iti faci o idee de ce sunt mult peste:
https://www.boxofficemojo.com/alltime/
2. India - Bollywood, fac o tona de filme, insa sunt apreciate numai in India in majoritatea cazurilor, putin in afara (si la noi sunt multi iubitori), este a doua industrie de film din lume dupa americani
3. Japonia, Anime si Hentai sunt exportate in toata lumea, si chiar sunt urmarite, mie personal mi-a placut MUUUUULT MAI MULT serialul anime Avatar - The Last Air Bender, decat filmul american cu acelasi nume si care a fost cam lame, oricat a fost productia mult mai mare, in plus filmele de groaza japoneze sunt printre cele mai tari din lume, sa nu uitam ca Ring, Ringu a fost o serie care apoi a fost copiata de americani, mai sunt si filmele cu samurai/arte martiale care de asemenea sunt cautate in toata lumea, chiar daca sunt vechi de 70 de ani, etc.
4. China, filme numai pentru China, international numai filmele cu arte martiale, foarte, foarte putin restul, dar sunt aproape 1. 4miliarde de chinezi... deh
5. Canda, in general fac filme de televiziune, chiar acum pe Diva au fost o tona de filme de Craciun si multe, MULTE dintre ele erau facute in Canada, in plus sunt o tona de seriale filmate acolo inclusiv cel mai longeviv serial SF din instoria televiziunii: Stargate SG1 (imdb zice "country Canada, USA" )
6. Anglia... au facut filme care au rupt mufa, cum ar fi: seria Harry Potter/Grindelwald, seria de filme care a inceput cu "Page 8", etc.
7. Franta, din cand in cand scot filme bune, chiar daca nu se prea cauta, ultimul vazut "Santa & Cie" a fost destul de bun, chiar daca imi vine sa le dau cu spitzu in bijuteriile...2006 - 2189 + Vezi răspunsul întreg

6 răspunsuri:
| a răspuns:

In primul rand USA, specific California. In Canada ar fi Toronto, Montreal si Vancouver.
Poate ca ar fi o idee buna sa consideri realitatea virtuala sau jocurile pe calculator.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

laughing daca intrebi ce sa faci pe un websiyte gen TPU e clara ce hotarata esti, sau ce buna esti, ori te crezi laughing.
Daca te mai si muti de la parinti sigur la prima ploaie esti pierduta laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru relian):

Are 12 ani, rezista la o ploaie.
rolling on the floor

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru ce interese ai tu, ti-as recomanda Statele Unite. Nu alta, dar acolo sunt multe studiouri cunoscute sau mai putin cunoscute.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

USA, dar e ff greu sa reusestj acolo. Multi sau riscat au plecat cu toti banii de acasa pentru a deveni actori etc si au ajuns boschetari. Conteaza ff mult ca dupa terminarea facultatii sa ai pe cineva care sa puna o vorba, cat de mica, conteaza. Succes in alegere făcută.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Adi88):

In America ca sa reusesti in aceasta "industrie", trebuie sa dai foarte mult din craci.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează