| Fantaspirit a întrebat:

Întrebare pentru cei care nu au prieteni: voi ce faceți să nu vă plictisiți? Ce tabieturi aveți? Ce pasiuni/hobby aveți?
Cum vedeți viața fără prieteni?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Eu cred că nu mai am prieteni, toți cum au venit așa s-au și dus. Mai sunt unii prin online, de la liceu și faculta, dar doar în online, rar ne vedem.
Deci cu atât mai mult strategia mea ar fi să mă ocup cât mai mult de mine. În final doar noi contăm, nu? happy

Ca și hobby-uri ar fi :
-mâncatul happy;
-mă joc cu papagalii mei;
-găsirea de muzică bună;
-ascultatul muzicii bune;
-scriu poezii;
-încerc și pe romane;
-stau cu ochii ațintiți pe tavan ca să analizez viața;
-mai ies prin oraș și să stau și pe acolo cu ochii ațintiți la copaci sau ceva ce mă atrage ca să analizez viața happy;
-mă uit la filme;
-mă chinui să învăț câteva limbi străine;
-mă joc jocuri cu păpuși pe internet(îmbrac și dezbrac fete);
-mă uit la podcasturi cu apocalipsa/sataniștii/criminalii și toate cazurile șocante de pe Mapamond;
-fac prăjituri;
-fac karaoke;
-fac drumeții prin oraș;
-conduc nopțile sau mă duc prin apropiere de pădure;
-mai nou scriu pentru pagina mea de Facebook și insta;
-fac fotografii naturii când am chef;
-merg în pelerinaje;
-citesc;

26 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

N-am prieteni adevărați, cei din copilărie, mă mulțumesc cu ăștia de prin facultăți, master, am adunat vreo 4-5 prieteni mai bunicei.

Sincer să fiu n-am fost niciodată singur, plictisit sunt și cu prieteni deci nu are neapărat relevanță. Când mă plictisesc tare de tot mă joc puțin csgo, sau ies pe afară. Plictiseala apare destul de greu la mine acum în ultimul timp, fiind la master + la muncă + la un internship, mi se umple aproape tot timpul.

| Fantaspirit explică (pentru Frank51):

Pe langa mine stai foarte bine laughing

| CostinAlamariu a răspuns:

Eu am prieteni, dar vreau sa-ti spun că și dacă ai prieteni nu înseamnă că nu trebuie să ai un hobby. Dacă ai prieteni foarte bine dar nu sta în fiecare zi cu nasul în curul lor.

Știu oameni care ies în fiecare zi cu prietenii lor pe afară și pierd vremea vorbind aiurea.

Oricine ar trebui să aibă cel puțin un hobby și o viață interioară independentă de alți oameni. Poți să faci un sport, să citești, să participi la evenimente sociale și de comunitate. Poate îți faci prieteni pe acolo.

| SingleForOne a răspuns:

Îmi fac și mențin propriile obiceiuri, printre care antrenamente fizice, îmi îmbunătățesc nutriția, învăț despre diverse domenii de interes (politică, istorie, economie, literatură, psihologie, filosofie, gândiri strategice geopolitice și militare, etc)

| Fantaspirit explică (pentru SingleForOne):

Dar iubita ai? Pari un tip ok ai merita o iubita.

| SingleForOne a răspuns (pentru Fantaspirit):

Da, am și prietenă. Totuși, drastic nu se potrivește stilului meu, e prea simpatică și drăguță. Vorbind de carieră, domeniile menționate, și chestii de genu', și vorbind de viață personală, romanță, simplitate, chestii distractive, și așa mai departe, cele două nu se combină. Mergem pe principiul "munca e muncă, și casa e casă", și mergem bine, cred.
Totuși, înafară de ea, nu am întâlnit măcar 1 prieten real să se potrivească cel puțin un sfert stilului meu, atât în viața reală sau virtuală. Sunt mult prea dedicat în anumite lucruri, și nu cunosc pe cineva să fie "înafara zonei de confort", în același timp să am și o relație de prietenie. În cele din urmă, aș considera că tot singur sunt.

| carevaescu a răspuns:

Ce trist... Imi pare rau.

| Fantaspirit explică (pentru carevaescu):

Aveam bro prieteni dar erau perverși, mai bine fara

| Bariel a răspuns:

Muncã, motociclism, sport de contact, explorez locuri izolate, gaming ocazional.
Eu o vãd bine viata fara prieteni pentru ca sunt introvert, imi displace faptul ca oamenii cred ca sunt rusinos pentru ca nu port discutii banale cu ei

| Fantaspirit explică (pentru Bariel):

Și eu sunt introvertit happy așa și pe mine mă percep dar eu nu sunt rușinos sunt indiferent și mai tăcut, tăcerea e confundată cu timiditatea de oameni cu IQ mic, nici mie nu îmi plac discuțiile banale și barfele mă plictisesc. Ce sport de contact practici?

| Bariel a răspuns (pentru Fantaspirit):

Kickbox, am fost pus in multe situatii stanjenitoare din cauza acestor persoane happy, pe deasupra devin si aroganti si incearca sa te ia de prost, observi multe cand esti tacut

| Fantaspirit explică (pentru Bariel):

Sunt prosti,sti de ce? Că oameni tăcuți sunt cei mai periculoși, majoritatea criminalilor in serie erau foarte tăcuți nu ca noi, sincer persoanele care i-au in derâdere un om tăcut ar merita tot ce e mai rău pe lumea asta, sau sa pateasca și ei la fel dar fiecare nas își are nașul mai devreme sau mai târziu, eu nu am nevoie sa fac kickbox că știu cum dau cu dreapta laughing

| Shoqapik a răspuns:

Ascult muzica, desen, pictura, ma uit la filme, documentare, plimbare de una singura, îmi mai place sa fac fotografii chiar dacă nu sunt profesionista cu diploma în acest domeniu

| Jessicakecal21 a răspuns:

Eu nu prea am multi prieteni asta nu inseamna ca sunt introvertita. Pur si simplu, prefer sa am mai putini, ma simt extraordinara asa. Nu avem voie sa ne plictisim! Cu prietenii imi fura timpul laughing)),, Haii te rooog, vinooo, ma superi daca nu vii cu mine,, bla bla, eu refuz pentru ca am multe planuri si sa ne respectam de timpul nostru. E ok sa petrec cu prieteni mai ales daca stam de vorba ceva interesant, informatii utile, ascultam ce avem de spus. Atat.

| Fantaspirit explică (pentru Jessicakecal21):

Ce sweet ești laughing câți anisori ai? happy

| Jessicakecal21 a răspuns (pentru Fantaspirit):

Vai, am 20, poate sunt mai mare decat tine, hahah

| Fantaspirit explică (pentru Jessicakecal21):

Eu am 32 îngeraș mumos laughing
Multi înainte!

| Jessicakecal21 a răspuns (pentru Fantaspirit):

Ce faci aici? Ai 32 ani, in loc sa stai aici, faceai cv

| Fantaspirit explică (pentru Jessicakecal21):

Alții au 70 și stau aici laughing nu stau toată ziua aici laughing stau până imi găsesc de lucru după voi intra mai rar
Dar de ce mă certi ingeras mumos? laughing Ia zi cam ce ar trebui sa fac laughing

| madalinaunf1 a răspuns (pentru Jessicakecal21):

Cand un barbat de 32 de ani i se adreseaza unei fete cu ingeras mumos, inteleg si eu de ce nu are prieteni

| Fantaspirit explică (pentru madalinaunf1):

E un copil gingaș de aia m-am adresat așa copile, m-am adresat politicos nu am jignit sau ofensat, tu poate vb porcos cu ele, cred că nu ai avut în viața ta o iubita la ce mentalitate primitivă aiwinking

| madalinaunf1 a răspuns (pentru Fantaspirit):

Apelative de genul am auzit și de la boschetari pe strada, si alea tot din politete bănuiesc.

| Fantaspirit explică (pentru madalinaunf1):

Ba du-te și cântă la alta masă că nu am maruntis pentru culdusi. Vezi că eu am avut prieteni câți nu o sa ai tu in viața ta dar unii au luat-o pe drumul lor s-au dus în alte țări, alții au fost perverși si prefer sa nu am așa ceva decât să arăt lumii că nu sunt lupul singuratic. Daca tu crezi că așa o dau boschetari probabil te identifici cu ei, se vede ce educație ai, mi mila de părinții tăi că au creat o tipologie de taran figurant și probabil cocalar. Era sub forma de gluma nu mă uit eu la copile de 20 de ani, dar prostik nu știu ce e sarcasmul

| N1m1cSp3cial a răspuns:

Plictisitoare! Pe vremea aceea doar ma jucam pe laptop sau telefon, îmi făceam prieteni virtuali și atât! Ma duceam la magazin și acasă, doar la facultate și acasă. Ma izolaseră cumva intr-o lume a jocurilor, mai ieseam la aer.

| Fantaspirit explică (pentru N1m1cSp3cial):

Deci ți-ai făcut prieteni, mă bucur big grin

| N1m1cSp3cial a răspuns (pentru Fantaspirit):

Oarecum depinde și de mine cât de maleabilă sunt. Ca hobby. Mai pictez pe numere, sau scriu poezi depinde de stare și chef