| DanyXhell a întrebat:

Nu am curaj sa invit o fata la o pizza. Ce sa fac?

10 răspunsuri:
| Chris a răspuns:

Invit-o la un suc, atunci.

| Ziiziii a răspuns:

Fa o "intalnire" sa spun asa in 4.Si te duci la ea si spui ca tu si cu prietenul tau iar el cu prietena lui mergeti la o pizza,si tu nu ai o prietena,ar fi disponibila sa mearga cu tine? Daca da, ok, daca nu.Mai insista.Succesc,sper ca te-am ajutat. Funda? plssss

| ѕოiℓε01 a răspuns:

I-ati inima in dinti. si cel mai impotant gandeste-te ca da o sa o inviti la pizza nu te va refuza ci dimpotriva va veti intelege de minune. Impacate cu gandul asta si du-te si invita fata pana cand nu va fi prea tarziu! Sigur o sa fie bine fii optimist sunt sigura ca nu ai invitat-o pana acum deoarece iti e teama sa nu refuze nu-i asa?

Eu iti urez bafta! Sa imi spui ce ai facut pana la urma ok?

| SkittlesS a răspuns:

Salut eu sunt fata si te pot ajutawinking
deci mergi la ea
si ii zici:salut, ce mai faci?
Ea:bine uh
etc(deschideti un subiect)
dupa...te faci ca iti amintesti ca trebuie sa pleci acasa si ca trebuie sa mergi in cutare loc. si o rogi sa te insoteasca
sau daca vrei sa mearga sa zis sambata si e joi fa asa:sambata, trebuie sa merg la o pizza si daca nu esti ocupata mi-ar face placere sa vii ca sa am companie

...

Bafta!:*
paahappy

| DrumuriFictive a răspuns:

Invit-o pur si simplu fara prea multe discursuri pregatite dinainte.

| madalina188w a răspuns:

Pai vii asa (doar daca esti cat de cat currajos)
-tu, eu maine la o pizza! de acord?
si cu un zambet frumos.asa.daca iti zice nu nu mai apasa pe ideea asta...
daca nu merge cu asta iti mai trimit mesaj cu alte raspunsuri

| COлℋышкО a răspuns:

Salut!
e simplu de tot'.
o telefonezi si o inviti'.
daca va accepta va fi cool daca nu atunci si asa e bine(inseamna ca fata are emotii'.
Sper ca tsi-am fost de ajutor'. Mult succes!

| xXxSimonikaxXx a răspuns:

Pai in primul rand trebuie s-o cunosti foarte bine dupa cerei id de la o prietena de a ei si vb, dupa bagate in seama cu ea adica daca ea zice ceva catre fete bagate si vb si tu despre subiectul ala chiar daca nu-ti place si intr-un final invita la o pizza dupa ce ati vb si crezi ca are sentimente big grin succes

| DanielOvO a răspuns:

Pai. mai du-te si vb cu ea, iar dipa. incerci sa o sarutzi iar dupa sunteti impreuna. si dupa o sa o poti invita unde vrei big grin funda

| PwiuMic a răspuns:

Esti baiat asa ca ar trebui sa ai curajul acela nativ de a invita o fata fara a ezita. Poate ea chiar te place si asteapta de mult sa o inviti.Nu ai nimic de pierdut ce mai astepti! Intotdeauna fetele asteapta ca baietii sa le invite undeva! Nu astepta ca ea sa te invite sa mergeti la o pizza nu o va face.Bafta!