|

Nu mai suport RDS! angryMereu imi pica netul x( Am cablu pentru calculator, si stick pentru laptop. Din 10 in 10 minute pica x( Am sunat la ei, dar degeaba...Calculatorul meu nu are nimic, dar alta explicatie nu mai am, decat ESTE VINA RDS-ULUI.M`am saturat de ei x(.Ce sa mai fac ca sa nu pice netul? straight face Si voi aveti net de la RDS, si pica netu mereu?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

E ca si cand eu as fi pus intrebarea asta.laughing
da si mie imi cade foarte des si e ffff enervant pentru ca ma uit la tvd si mi se intrerupe din minut in minut de nu inteleg nimic.
eu am acesta problema de 3 sap si imi spun ca trebuie sa reinstalez windowsul si sa bag un antivirul(cu toate ca l-am reinstalat inainte de revelion si am cumparta antivirus norton din oras).
dar cu ei trebuie sa ai rebdare.asta e ceea ce trebuie sa faci pentru ca oricat de mult i-ai suna...tot nu vor face nimic.
Bafta!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Mie imi merge exceptional de repede, si viteza de transfer e foarte mare. Buba e ca daca tin un mess sau un skype cu un bitcommet si un steam pornite imi pica mai mult ca sigur cand dau sa intru pe google... Si nu numai... Observ ca si cand dowlodez, daca nu opresc tot ce foloseste internet imi pica asa, fara warning

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

II URASSSSSSSSSSSSSSSSCCCCCCCC!
da uite cum sa restabilesti netul atunci cand pica:
start(din bara)> control panel>retea&internet>centru retea si partajare>modificare stari adaptor>local area conecction>clik dreapta> dezactivare> (scoti cablul/modemul, apoi il bagi la loc)> dai din nouclik dreapta>activare>dublu clik pe "conesiune pe danda larga">completezi datele(username si pasword)> conectare
Succes!happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Luativa un bomfaier si uitati-va la tutorial http://www.youtube.com/watch?v=GyYsnzQxHlY

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am net de la telekom si tot asa imi pica netu din 5 in 5 minute. Odata eram in timpul unei filmari pe un server de minecraft si mi-a picat netu. A trebuit sa astept iar 5 ninute sa vina la loc. Am auzit ca netu de la digi e cel mai bun daca nu e tot acelasi cu cel care il ai tu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează