anonim_4396
| Anonim întreabă:

Oare exista posibilitatea ca la vârsta de 28 ani sa ma invat sa merg pe bicicleta? Și dați-mi niște sfaturi cum as putea invata repede și fără cap spart, picioare rupte, etc. Și un model de bicicleta asa pentru începători ca mine. Pentru hateri, nu vreau tricicleta.

Răspuns Câştigător
| Roberrt21 a răspuns:

Cum sa nu, ar fi ok ca sa fie cineva alaturi de Dumneavoastra, cineva care sa stie da pe bicicleta, pentru a va vedea si ajuta, de preferat ar fi un loc mai retras dar cat de drept, pentru a evita neplaceriile cum ar fi o cazutura, nu e prea placut in vazul lumi, pentru ca nu se stie niciodata cand se intampla sa cadeti ne fiimd atent/ă sau din alta cauza, sfaturi v-as putea da sa fiti atenta la drum sa va uitati si in fata si si la ghidon pentru a fi drept sa nu fie intr-o parte altfel riscati o cazatura, incercati sa plecati tot deauna de pe loc, ducand pedala din dreapta, sus si apasand cu piciorul respectiv pedala, e mai usoara plecarea asa. Multa Bafta!

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Incepi cu o bicicleta de aia harjonita ieftina la mana 2º pentru ca o sa mai cazi de cateva ori pana iti dai drumul

| Wizard99 a răspuns (pentru mgtow):

O bicicleta harjonita la mana a doua costa 1000 ron. M-am sfătuit cu un prieten ce sa iau, model, chiar despre asta vorbeam mai devreme și mi-a recomandat un Cube Kid 240. Arata fain bicicleta, dar 1000 ron. Am găsit ceva pe eMAG la 600 lei. Nu as vrea sa investesc prea mult într-o bicicleta... Nu încă.

| mgtow a răspuns (pentru Wizard99):

E bine bagate pe interes.

| Liviu a răspuns:

Si asta e motivu pentru care si eu la aproape 28 de ani, urasc sa ating bicicleta.Noroc ca am permis laughing de bicicleta nu ma ating

| Wizard99 a răspuns (pentru Liviu):

La fel am spus și eu. Nu am permis, dar merg numai cu autobuzul și din lipsa de mișcare m-am ales cu ditamai burta. Zici ca sunt gravid. Am vreo 76 kg, nu-s gras. Dar nu ma simt bine în pielea mea. Merg pe jos, dar vreau ceva mai mult de atat. Ma voi invata și pe bicicleta.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Desigur ca exista. Nu o sa cazi, stai calm. Totul e sa ai echilibru. Incearca un pic de skateboard/role mai intii. Dupa aia eventual o trotineta - fara gluma, sunt modele mari pentru adulti. Dupa bicicleta. Gaseste o panta cu iarba/pamint unde sa te dai la vale. Oricum, fiind adult, pui picioarele jos usor. Slabe sanse sa cazi sau altele de genul.

| Wizard99 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Mulțumesc pentru sfat.

| Sn4k3 a răspuns:

Ca mare stiinta e. Reusesc copii de 7 ani si nu poti tu? Nici nu poti sa cazi de pe ea ca doar ajungi cu piciorul pana jos.

| Wizard99 a răspuns (pentru Sn4k3):

Mulțumesc pentru sfat. Adevărul ca am mai mers odată pe bicicleta când am avut vârstă de 16 ani. Atunci m-a ținut un adult de sa, iar când mi-a dat drumul pedalam singur. Dar din anumite motive nu am mai păstrat legătura cu acea persoana și de atunci nu am mai avut motivație. Dar totuși vreau sa învăț.

| Plato a răspuns:

Asa e la inceput, mai cazi, asta e. Cazi, te ridici, mergi mai departe.
Nu e prea tarziu, niciodata nu e prea tarziu, doar ca atunci cand esti copil inveti mai usor treburi ca asta.
Iti dai drumul de pe deal si te inveti de nevoie. happy