Buna eu cu prietena mea facem asa:
-ne plimbam cu rolele
-iesim in parc si discutam
-jucam ping-pong
-citim reviste
-jucam carti
-ne uitam la un film
-mancam ceva dulce
-discutam despre viata noastra sau despre orice ne face placere
-facem quilling(banuiesc ca nu ai auzit de asta, dar poti cauta pe internet si vei gasi)
-mai facem teste
-jucam jocuri
-ne uitam la tv
-asc muzica
-cantam
-iesim pe la cumparaturi
-am facut odata si origami
-ne facem poze
-vedem faze amuzante ca sa mai radem un pic
-ne mai amintit diferite momente
Si cam atat, dar sper ca sunt suficiente si sa va distrati va Pup:*
Ati putea iesi in parc cu rolele sau bicicleta![]()
sa mergeti la shopping =p~
sa iesiti la o terasa...
mai chemati niste prieteni si stati in coltul blocului la o samanta ![]()
cam atat imi vine in minte ![]()
pup:*
Uitativa la un serial sau un film.aici le ai online www.tv.blinkx.com si www.tv.blinkx.com/movies va recomand gossip girl, two and a half men, grey's anatomy.bafta
Pai eu cand sunt cu prietena mea cea mai buna la ea acasa de obicei intram pe diferite site-uri si ne facem teste.ne amuzam de raspusuri pentru ca nu intotdeauna sunt adevarate
. Mai intram pe spectrul realitati pentru a citi filme de groaza si in rest ne uitam la filme...Bafta
Si distractie placuta
Va pup :*
Intra la mine pe chat si inscrie-te la prieteni, adu-ti si prietenii
http://chatromanesc.de.to/
Faceti(sau cumparati) ceva dulce, prajiturele si mergeti la prima sectie de oncologie si oferiti-le celor bolnavi... poate gasiti chiar o sectie de oncologie copii.
Poate voua nu vi se va parea distractiv, dar va fi o bucurie pentru cei de acolo si o experienta benefica pentru voi: veti vedea cu alti ochi viata dupa ce veti fi iesit de acolo, veti aprecia mai mult tineretea, libertatea si sanatatea.
Have a nice day!
De obicei eu si bff-ul meu ascultam muzica, barfim, ne uitam la tv, facem teste, ne jucam, sarim coarda, ne uitam pe reviste.
Jucati-va adevar sau provocare, carti pe porunci, faceti-va poze. Uite si un site amuzant:cocalari.com(ca sa mai radeti un pic)
Contul pe ourworld il vinzi sau il dai asa? dya.marya55 sa vorbim