| theeternal a întrebat:

Salut.
De cand am terminat facultatea viata mea a intrat intr-o rutina foarte monotona, adica 9-5 job >- alergat/plimbat >- stat pe tiktok/Facebook/insta >- sleep, in fiecare zi.
Problema e ca am ramas fara un context social, si incerc sa umplu golul cu ceva (in facultate era altfel, stateam la camin cu totii si era foarte usor sa iti faci prieteni; acum stau singur in chirie si lucrez remote)

Vreau sa ma apuc de o activitate, sa intru intr-un grup/asociatie de voluntari/orice.

Cum gasesc astfel de grupuri? Sau ce alte activitati (care sa fie ok pentru o singura persoana, adica sa nu ma simt awkward ca nu am un grup de prieteni) sugerati? Sau cum altfel imi fac prieteni?

P.S. Stau in Cluj.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sport
sunt o groaza de grupuri de alergari spre exemplu

| 3MHz a răspuns:

Dato demosia de la job
Fa-ti o firma a ta cu ce faci la job sa faci tu in particular
Ia cativa angajati
Asta te scapa de stees

Ia o amanta so o sotie si o masina care consuma cat amanta si sotia la unloc

Si o sa ai atatea lucruri de facut.
Mai ales daca re duci si la o scoala pr categoria A si iri iei o motocicleta adevarata sa sibe minim 600cm cubi altfel nu este de cat o rusie nu gunoi

Iti iri o motocicleta si colinzi cu amanta prin Austria si prin elvetia

| Violleta2022 a răspuns:

Wow job 9-5, asta da super job!
In occident pleci de la 6-7 dimineata si vii acasa la 7-8 seara

Daca ai timp, fa-ti un hobby si dezvolta-l, bucurandu-te de timpul asta liber pe care nu-l vei mai avea penrtru multi ani, ca cine stie... poate te insori, poate vei avea copilasi si cu timpul asta liber, nu te mai intalnesti.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ești Clujean? Și eu! Și cum nu ai pe nimeni aici? Nu se poate! Să suni din partea lui Petric pe Tibi Sâmpetrean de la Fundația Inima Copilului. O găsești pe net. Servus!

| mentholinks a răspuns:

Pai asta e sistemul. Fabrica robotei.

| Yuoia a răspuns:

Olala! In Cluj ai milioane de posibilitati.
Daca tot ai un pc/telefon la indemana, lasa Facebook, tiktok, etc. Si cauta voluntariat sau grupuri de iesit; pe mute, in padure, etc.
Poti sa iesi si singur in parcuri sa vezi puhoi de lume. Si usor te lipesti de cineva. Care iti va aduce pe altcineva... si tot asa. Rapid iti vei face prieteni.