| ZaharescuCostin a întrebat:

Salut. Îmi puteți face un ghid de începător pentru Instagram ca să îmi cresc pagina persoană și celelalte pe care le am? Vreau în special pentru pagina personală. Mulțumesc frumos, cel mai bun răspuns primește fundă.

Răspuns Câştigător
| AlaSwek a răspuns:

Buna seara.
Se pare ca vrei sa iti crești contul de Instagram.
Pentru inceput, ai nevoie de poze, încearcă să îți faci o poza faina si sa o pui pe profil.
După care urmează biografia, acolo nu trebuie să apară citate sau chestii d astea, pentru ca iti transmit o emoție pe moment, acolo trebuie să îți scrii pasiunile tale, fotbalul, programarea, s-a.m.d.
După ce afacut o biografie ca la carte, trebuie să te gândești daca doresti ca acela să fie contul tau sau unul de marca.
În primul rând, iti recomand sa cauti un fotograf, ce sa se priceapă la poze, aici depinde de tine, pentru ca trebuie să înveți cat si photoshop, cât și lightroom pentru a ieși o poza cat mai light, prin editarea ei. ( sunt tutoriale pe Youtube).
În al doilea rând, trebuie să ai răbdare, deoarece nu iti va veni totul de a gata, încetul cu încetul vei creste. Poti ruga prieteni să îți promoveze pagina, punându te la story, sau să dai fllw la lume cu gândul că poate te va urmări înapoi.
Mult succes!

| ZaharescuCostin explică (pentru AlaSwek):

Mulțumesc frumos. 1costinregele pe Instagram. Să schimb numele?

| AlaSwek a răspuns (pentru ZaharescuCostin):

N-ai pentru ce.
De obicei nume d-astea isi pun copii sub 13 ani, incearca sa fii inventiv precum: _. _Costin_._; _.costi21._; habar n-am laughing

2 răspunsuri: