|

Salut!

Stiu sigur ca n-am nimerit categoria, dar mno, ce sa fac. Nu stiu unde s-ar potrivi asta.

Vreau, daca se poate, sa-mi spuneti cele mai horror intamplari ale voastre, pot sa fie oricat de multe, important e sa fie reale, nu imaginatie.Si daca stiti, vreau ritualuri d-astea sataniste, am chef sa ma distrez. happyMersi frumos, cele mai misto povesti/cel mai interesant ritual primeste funda!

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Doamne n-ai vrea sa incerci ritualuri sataniste te asigur?
Eram in anul I si stateam la camin. Aveam o prietena,tot studenta,care cica facea sedinte de spiritism si chestii d-astea.
Intr-o noapte,eu si colegul de camera ne-am strecurat la etajul fetelor ca sa vedem ce mare smecherie face tipa aia.
Eram in camera ei,colega plecase la discoteca,asa ca i-am dat drumul. Pe intuneric a aprins lumanarea si cu o tablita de lemn in mana a spus ca va chema niste spirite sau ce mai vrem noi. Am luat-o la misto, ca vorbeste prostii etc.
I-am propus sa il cheme pe Satana, daca tot se crede atat de smechera.
Ook, a facut niste descantece, nu mai tin minte ce a spus, apoi a scris ceva pe o hartie si a ars-o. Mi-a pus cenusa in palma si mi-a zis sa inchid ochii si sa repet dupa ea.
Am asteptat in intuneric vreo 10 minute, cand am vazut ca nu se intampla nimic am crezut ca si-a batut joc de noi si ne-am intors in camera noastra, unde ne-am culcat.Dormeam in paturi suprapuse, eu pe cel de jos. Stalpul de pe alee lumina bine camera, era un fel de obscuritate.
La 2-3 dimineata am auzit un zgomot si m-am trezit. Am vazut un om stand pe scaunul de langa sifonier cu un pahar in mana.Am crezut ca celalalt coleg nu reuseste sa adoarma,asa ca m-am invartit si am inchis ochii la loc. Dupa ceva vreme,spun "Hai, ma David...Ce pana mea,la ora asta nu dormi?!" Atunci am auzit cum paharul a cazut pe podea si s-a spart, iar colegul meu s-a ridicat din pat...Mi-am dat seama ca nu el fusese mai devreme. Efectiv, pe jos erau cioburi de sticla, nu aveau de unde sa apara! Eu i-am povestit ce am vazut, asa ca am mers sa dormim la vecini laughing chiar daca am stat mai inghesuiti macar eram 4 happy
A 2-a zi ne-am dus la biserica, am vorbit cu un preot, ne-a citit o rugaciune si se pare ca nu s-a mai intamplat nimic paranormal dupa aceea.
Am jurat ca n-o sa mai incerc in viata mea!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Gaby212):

Uh, interesant, vreau si eu happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Kalone):

Nu cred.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce am avut de scris din viata mea, am scris intr-un site. Asa ca te invit sa citesti cea mai horror intamplare de-a mea. Rog adminii sa nu stearga raspunsul, este multisor de scris aici. Nu imi fac reclama, apropo!
http://www.lnt.ro/episodul-11-o-noapte-cimitir/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O cana cu lampte natural, o canapea moale si un film bun cel mai bun ritual.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mi-a tras cineva un pumn noaptea in timp ce alergam in gradina botanica si dupa ce mi-am revenit si m-am uitat imprejur n-am vazut pe nimeni

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează