| TPUuser99981 a întrebat:

Salut, TPU. Cum e intr-un cazinou de pacanele? Se asculta muzica tare? Ce muzica se asculta? Cum e pentru oamenii care stau deasupra unui cazinou de pacanele?

P.S. Nu am fost si nici nu am de gand, dar vad o multime de cazinouri d-astea la parterul blocurilor si sunt curios ce se intampla acolo si mai ales cum de pot oamenii sa stea acolo

9 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Pacanelele sunt daunatoare, eu zic sa faci ceva cu banii sau sa ii investesti, acolo se asculta muzica pop la greu si e o atmosfera de parca sunt obsedati sa castige, lucru care rar se intampla

| Colericul a răspuns:

Nu se aude tare, cei ce stau deasupra nu aud nimic. Acea muzica e pop, dance parca și house câteodată, muzica ușoară.
Stau acolo că așteaptă castiguri miraculoase fara a mișcă un deget, dar în realitate e sinucidere curata odată ce ai jucat și ai apăsat un singur buton.Devii dependent,apoi sadic,apoi bolnav psihic de îți vinzi tot din casă și faci împrumut la banca,cămătari sa recuperezi tot ce ai pierdut. Multi și-au pus în joc casa,mașina,unii miliarde,iar alții s-au sinucis! Cam toți și-au pierdut familia și prietenii care sunt mega dependenți.
Am fost și eu jucător și te hipnotizează totul în cazinou, lumina,muzica,mirosul de parfum și culorile ce le vezi peste tot in cazinou și alea te influențează sa ramai acolo,plus că e întuneric nu știi nimic,pierzi noțiunea timpului în așa fel sa spargi toți banii și să nu știi dacă afară e zi sau seara!
Totul e conceput psihologic sa te atragă,te atrage cu mici castiguri la început ulterior te nenorocește,nu îți mai da nimic!
Devii stigmatizat de societate și disprețuit! Îți pierzi respectul,totul,devii efectiv un boschetar cu probleme psihice temporare sau pentru întreaga viața.
Unii reușesc sa se lase de ele că se autoexclud, alții nu vor, e un refugiu pentru ei, iar unii după cum am zis ajung boschetari sau se sinucid.
Îți spune un jucător ce a fost sadic și ce juca de dimineață până seara, și ce și-a irosit 3 ani din viața aproape degeaba din cauza unei dependențe ( adicție as zice)
Patronii mereu ies in câștig,niciodată nu pierd iar jucătorii mereu ajung in pierdere.
Unii sunt cerebrali și joaca sume mici pentru a se distra, știu care e mecanismul, care e smenul cu jocurile de noroc, iar alții își joacă toți bănuții in speranța că se vor îmbogăți peste noapte, că au dat lovitura.

Răspuns utilizator avertizat
| GamingSoloInRetea a răspuns:

Am fost cu niște prieteni, în general e muzica hip hop, cel mai tare se aud înjurăturile și supărările când pierd! Nu recomand

| GamingSoloInRetea a răspuns (pentru Gambler92):

Am fost martor și la o bătaie acolo! Nu mai merg acolo în viața mea

| GamingSoloInRetea a răspuns (pentru Gambler92):

Eu spun sa nu te mai duci sau măcar nu la cazinourile mari