| aladeieri a întrebat:

,Vineri am traseul in vederea obtinerii permisului de conducere. si as vrea sa ma ajutati cu cateva sfaturi utile, cei care ati trecut prin aceasta experienta. sincer sa fiu.sunt foarte stresat.multumesc

Răspuns Câştigător
| 92claudiu a răspuns:

Nu te gandi ca este politaiul cu tine tragi tare aer in pierp. isi asezi oglinzile scaunul sa stai cat mai confotabil... sa fii atent in trafic... ai grija la semnalizari si parcarea laterala. success!

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Te sfatuiesc sa citesti Ordinul MAI 268/2010, mai ales partea in care se prevede ce trebuie sa urmareasca examinatorul si lista cu punctajul greselilor.
Sa fii calm, atent, sa nu te grabesti si sa cauti sa nu faci greseli mari, mai ales de acelea de peste 20 puncte, care te elimina direct. Succes!

| Dariusuu a răspuns:

Nu te pierde, asta e cel mai important lucrul.

Nu uita ce trebuie sa faci, fi calm.
In intersectii si nu numai, fi foarte atent, la orice. Chiar si un indicator te poate cadea.

Succes.

| Razvanp69 a răspuns:

Ce trebuie sa faci ...pai. te urci in masina, te prefaci ca iti asezi oblinzile, vezi sa iti fixezi scaunul cum e mai comod pentru tine, pui centura, motorul, luminile etc. dupa toate astea, daca e politaiu unul dala bulangiu (cum mi-a facut mie) o sa te incurce sa te tina de vorba etc. unu la mana, orice ar zice sau face (chiar el sa iti zica sa faci) NU IEI MAINILE DE PE VOLAN. La semafor daca nu opresti la timp si esti mai aproape de trecere intr-o intersectie, sa nu dai cu spatele (mai bine astepti un clacson sau sa te injure ala din spate decat sa te dea jos imediat dupa intersctie), aaaa si ai mare grija la semnele cu intrarea interzisa, adica alea de pe strazile cu sens unic, nu itri pe strada aia nici daca ai facut pana la doate 4 rotile

| aladeieri explică:

Am lu-at azi permisuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, va multumesc pentru incurajari!

| FlashSmile a răspuns:

Deschizi portiera, te asezi pe scaun, te asiguri ca e frana de mana trasa, apesi ambreiajul la fund si iti reglezi scaunul in asa fel incat sa poti apasa ambreiajul pana la fund, te asiguri ca vezi in oglinzi (nu uita de retrovizoare), apesi frana de serviciu (chiar daca frana de mana e trasa, politaiul va aprecia asta), Cu ambreiajul la fund, astepti sa se stinga martorul, pornesti motorul, bagi in viteza, in continuare ai piciorul pe frana, lasi frana de mana, te asiguri in oglinda, semanal si pleci. In trafic, mergi in asa fel incat sa vezi ce se intampla in jurul tau, condu preventiv (cel mai important), ai grija la ceilalti din trafic si anticipeaza ce se intampla in jurul tau (sunt multi dobitoci in trafic). Tine mainile pe volan.