| carhartt a întrebat:


Am si eu o intrebare, in curand mama mea o sa isi prelungeasca abonamentul de la Cosmote... pentru a doua oara!
Deci, ceea ce vreau sa stiu este : la prelungire, cei de la Cosmote imi ofera o reducere la un telefon? Si daca DA cam ce suma ar fi reducerea!

Aaa, si inca ceva. Daca mama cand isi prelungese abonamentul eu vreau sa-mi cumpar un telefon la abonament odata cu prelungirea lui. iar in magazinul in care ma duc sa-l prelungesc nu are telefonul pe care eu il doresc se poate face cumva sa il iau? Sau daca nu il are in acel magazin nu pot sa-l cumpar?

2 răspunsuri:
| caractere a răspuns:

La prelungirea de abonament, mama ta beneficiaza de niste puncte cu valoare in euro, cu care poate achizitiona ce doreste(telefoane accesorii, etc) din magazinul unde isi face prelungirea de contract. Nu am de unde sti nici eu si nici altcineva ce valoare a punctelor a acumulat mama ta. Insa, mama ta poate afla, intreband la orice dealer Cosmote.
Daca nu au in magazin telefonul pe care ti-l doresti, il poti comanda dealerului(daca are pe stoc in depozit sau in alte magazine). Si daca il au pe stoc, ti-l dau. Moka sau cu o diferenta de bani fata de valoarea punctelor acumulate de mama ta. Mama ta poate sa lase punctele in continuare, fiindca se reporteaza la prelungirea contractului, iar daca tel dorit costa mai mult, poti sa mai astepti pana valoarewa punctelor vor concura cu suma ce ar trebui pentru achizitionarea telefonului.

| Kissmeagain a răspuns:

Nu...nu poti sa iei acel telefon daca nu este in magazin.
Si daaaa...sigur ca iti ofera reducere la un telefon.Fratele meu si-a luat un Nokia cum trebuie, cu 5 mp si toate alea...la un abonament de 5 euro.Cu siguranta, a mai adaugat el bani de la el, dar asta este alta poveste.Mai mult de jumatate plata au suportat-o ei. Daca mama ta are abonament, cu siguranta are pucte care vor fi valorificate si vor reduce din costul telefonului.