|

Vreau si eu doua argumente in legatura cu importanta cunoasterii istoriei. Merci :*

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

- De multe ori auzim spunându-se că "istoria se repetă". Cunoaşterea istoriei le permite tinerilor să se raporteze la trecut, să înţeleagă evoluţia fenomenelor sociale, politice, economice ale unei naţiuni. Astfel putem să învăţăm din greşelile făcute în trecut şi să le evităm. Pe de altă parte, putem identifica adevărate modele pe care să le urmăm.
- Prezentul şi viitorul nu pot exista decât în relaţie cu trecutul. Generaţiile trecute reprezintă o treaptă esenţială spre consolidarea culturii şi civilizaţiei din prezent. Ceea ce suntem astăzi se datorează în primul rând predecesorilor. etc.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Uite un site interesant de unde te poti inspira:
https://www.google.ro/......https?/url

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

- Istoria ne prezinta etape grele prin au trecut de mult oameni si prin care putem trece si noi astazi prin ele, dar cu ajutorul istoriei ne dam seama cum sa le rezolvam.
-Este un raspuns la tot ce vedem astazi prin intreaga lume.
funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cunoasterea istoriei e importanta deorece in trecut au fost multe persoane importante si eroi care fie au luptat pentru patria/tara fie si'au riscat viata sau au fost. oameni importanti care au facut lucruri mari si s'au remarcat facand lucruri deosebite. bineinteles c nu todeauna e vorba de eroi uneori e vorba si de cuceriri, tari, continente multe chestii care nu au nici'o lagatura cu eroii dar totusi cunoasterea istoriei e importanta din mai multe puncte de vedere... pentru ca pur si simplu e necesar sa cunosti ceea ce a fost in trecut... tongue *

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează