Pentru ca sunt extrem de multe persoane care pun intrebari si foarte putini care sa aiba habar in domeniul intrebarilor.
Eu, de exemplu, nu pot raspunde intrebarilor din dragoste&sex pentru ca nu ma pricep nici la dragoste, nici la sex
Sau in afaceri/financiar pentru ca nu ma pasioneaza domeniul, sau arta si cultura, sau beauty&fashion, sau cauze nobile, sau familie si relatii, etc.
"atunci primeai 15 -34 de raspunsuri...Ce se intampla?"
se intâmplă că treisferturi din intrebări sunt la pezneală/inutile/fără sens/stupide/aburi și se mai intâmplă că userii "e" mai mulți și nu "știe" răspunsuri corecte
1. Decat sa raspund aiurea la o intrebare intr-o categorie la care nu ma descurc mai bine nu mai raspund. Sunt doar cateva categorii pe care le frecventez.
2. Unele intrebari sunt aiurea. Sunt multe la care nici nu intelegi exact despre ce e vorba si trebuie sa tragi omul de limba (Cand spuneti ca "apare un mesaj de eroare" spuneti si mesajul de eroare dragii mei, noi nu avem cum sa ghicim.).
3. Din pacate cele mai populare intrebari sunt alea de la "Religie", teoriile conspiratiei unde toata lumea incearca sa convinga pe toata lumea ca ei au dreptate. Brusc toti stiu cum functioneaza universul, iti dai seama... De ajutat la intrebari care reprezinta cu adevarat o problema mai greu, de dat citate din Bibie e mai usor...
AtateaConditii întreabă:
LisaJulie întreabă: