| costis a întrebat:

Credeti ca s-ar impune crearea unei categorii/ tematici : "Intrebari bolnave"? Oare sa solicitam?

13 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Cred că ar avea mare succes...

| aliceinchains a răspuns:

Intrebari de genul ala sunt la toate categoriile, dar absolut toate. E imposibil sa nu gasesti macar cateva. Dar treci peste si gata. Ori raspunzi pe masura intrebarii, asa cum merita respectivul.

| costis explică (pentru aliceinchains):

Alice, eu cred ca daca s-ar face redirectionarea pe corecte, rubrica asta "Intrebari bolnave" ar lua caimacul de la toate categoriile. Care din punct de vedere cantitativ s-ar vedea jefuite, dar calitativ ar fi o infuzie de ozon...

| aliceinchains a răspuns (pentru costis):

Mai, ar fi, dar ti se pare ca adminii se ocupa vreun tip de filtrarea intrebarilor? Nici macar nu fac chestiile care ar fi utile pentru site, daramite altceva.
Iar daca userii sa redirectioneze intrebarile, asa cum se intampla si-acum, si-asa nu e o idee buna. Adica multi se trezesc cu intrebari duse unde nu le e locul, unde n-au nici o legatura cu subiectul. Ca deh...

| darrio2007 a răspuns:

Cred ca da.Dar in schimb vor disparea multe din celelalte teme.Multe sunt deja intrebari bolnave si fara sens.

| MrAngelus a răspuns:

Intrebarea ta s-ar incadra cumva in aceasta categorie care N-AR TREBUI solicitata.

| costis explică (pentru MrAngelus):

Daca spui tu... Stapanu nostru, clientu nostru.

| costis explică:

No bade Kronstadt, putina ordine se impunea, ca nici rubrica asta religie nu-i WC public. Cat despre matale nu-ti foloseste la nimic ca ai IQ peste "baieti" cat timp nu te preocupa si putina ingrijire orala. Mi se pare ca te vaiti degeaba, ai rubrica Trivia unde poti sa dai afara din fosa cand vrei. Daca ar face oamenii si rubrica propusa de mine, ti-ar veni "ca o manuse".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, ar fi foarte util, as stii unde sa nu ma mai uit. Dar nu cred ca s-ar accepta.
Ar afecta seriozitatea site-uli laughing
Si "bolnavii" si-ar da seama ca nu le mai raspunde nimeni si ar invada iar celelalte categorii.

| costis explică (pentru anonim_4396):

Pai da Yoyoyo, dar am cere noi sa le redirectioneze la categoria corecta. Userii cu peste 40000 puncte se pare ca au oarece influenta in sensul asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.Mai degraba ar fi necesara o filtrare la "singe" a intrebarilor.Sa nu mai apara pe site, orice. Numai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avem deja "Sănătate".

| Spartanul07 a răspuns:

Daaaaaaaaaaaaa. esti genial. bv