| perfectionista244 a întrebat:

Hei salut.Cine îmi poate spune cum poți șterge o întrebare de pe TPU sau chiar un cont?

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Pentru a şterge contul, trebuie să trimiţi un mesaj Adminelor, la "Contact" - vezi colţul din dreapta sus, sau la linkul :
http://www.tpu.ro/contact


"38. Cum imi sterg contul?
Pentru a sterge contul TPU.ro trebuie sa trimiti un mesaj, folosind functia "Contact" (sau direct la contact @ TPU. ro) de pe adresa de e-mail cu care te-ai inregistrat in cadrul comunitatii. Atat intrebarile cat si raspunsurile nu vor mai fi sterse, ci vor aparea pe site ca si cum ar fi postate de un utilizator anonim. Am recurs la aceasta metoda, din dorinta de a fi fair-play fata de utilizatorii care au acordat fundita pentru raspunsurile care acum urmeaza sa fie sterse. In cazul in care posesorul unui cont a decedat, la cererea familiei/prietenilor, contul respectiv va fi dezactivat. Este necesar ca orice astfel de cerere sa fie insotita de acte doveditoare." - SURSA :
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#38

3 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Poţi şterge MAXIM 10 postări pe zi ( dacă sunt ale tale )!

Pentru a şterge o întrebare/răspuns, intri în secţiunea "Intrebarile mele"/"Raspunsurile mele" din grila portocalie/stânga, acolo, la fiecare întrebare ai opţiunea "Şterge", dai click pe ea, apoi vei primi un link ( pentru confirmare ) pe adresa de mail cu care ţi-ai făcut contul, dai click pe acel link şi abia apoi se va şterge întrebarea!


"06. Cum sterg o intrebare sau un raspuns?
Poti face acest lucru din contul tau de utilizator, din sectiunea "Intrebarile mele" sau "Raspunsurile mele". In fiecare zi poti sterge maxim 10 postari. Aceste limitari reprezinta masuri de securitate impotriva stergerilor accidentale sau accesului altor persoane in cont. Vei primi un e-mail pentru confirmarea stergerii, iar tot ce va trebui sa mai faci este dai click pe al doilea link transmis. Daca stergi o intrebare care a primit raspunsuri, aceasta va aparea pe site ca fiind postata de un Anonim si nu va mai fi alocata contului tau." - SURSA :
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#06

Mail-ul pentru confirmare nu apare "instant"; uneori îl primeşti după câteva ore :(


Toate cele bune!

| alexandru0sorin a răspuns:

Lol man e usor te duci l-a "intrebarile mele" si apesi acolo "sterge" e un buton rosu big grin

daca vrei sa stergi un cont e m-ai nasol, trebuie sa iei legatura cu TPU

| perfectionista244 explică:

Pe versiunea de mobil?