Da, faza cu acceptarea de noi idei in scopul imbunatatirii platformei este foarte dificila. Si eu am trimis in mai multe randuri dar mereu mi-a fost dat un raspuns la modul ''site-ul este ok asa cum este si nu necesita alte upgrade-uri''. Ar trebui sa accepte si parerile simplilor useri pentru ca noi facem platforma asta sa existe si sa functioneze. Dar n-ai cu cine sa discuti aparent. Stuff-ul este ca cel de pe un forum de cs 1.6 de prin 2005.
Pai am vazut adineauri un ad ca ofera casti si nu stiu ce alte premii, asta daca a fost vorba de TPU sau nu am vazut eu bine, uite magazin de premii sau nu stiu ce spanac.
Asta a fost cu mult timp in urma also TPU nu pune ads despre "sine".
Salut!
Cred ca se merge mai mult pe ideea de intrebare-raspuns (printre altele), pentru "atragerea" utilziatorilor. Pana la urma, interfata si scopul in sine, atrage publicul.
Doar nu o sa vina acum cineva aici special ca... este un update, din punct de vedere a ce? Sau la ce te-ai referit? Ce vrei sa spui prin imbunatatire? SEO? O dinamica mai buna? Aplicatie?
Ma rog, anunt sau ce o fi fost, acum am luat seama, ideea era alta oricum.
Ce update îti trebuie! vrei să fie si asta tot Facebook?
Nu te-ai săturat de atâta Facebook peste tot!?
Sau esti plătit de cei de la Facebook sa faci presiuni!
Mai rau e cu astia care fac troll ca parca zilnic sunt din ce in ce mai multi. Au cate 20 de conturi si prea mult timp liber. Daca ai idei noi pentru site poti sa trimiti un email catre moderator.
Update la modul care sunt gestionate intrebarile, de exemplu de ce nu face o rubrica ca sa poti vedea toate intrebarile populare si sa nu iti arate doar 3 sau 4 intrebari? de ce iti trebuie confirmare prin email ca sa poti sterge un raspuns sau o intrebare oricum? care e scopul? de ce nu adauga un chat in timp real? ar fi o idee faina sau sa adauge niste emoji-uri speciale pentru acest site, idei noi sa fie totul mai atractiv, parca e prea monoton pentru mine, chiar as vrea o astfel de schimbare
Ti se pare ca TPU a devenit mai diferit fata de Facebook? e de ajuns sa te uiti la cateva intrebari si te apuca durerea de cap, nu mai zic de trolli, numai ieri am vazut un individ fara ocupatie care punea intrebari si raspunsuri fara rost
TPU oferea tricouri sau cani parca, iar asta era hat demult, prin 2009+, singurele premii pe care "le poti" obtine sunt premiile din magazin, insa 'trebuie' monede, iar, sa fim sinceri, la cat de bine pare sa mearga treba cu moderarea, sansele sa primesti o moneda sunt infime, iar sa le mai si strangi cat s-ajunga de-un premiu din magazin, absolut nule... asta daca n-ai bias si te stiu oamenii de bun, caci, altfel, degeaba.
Cand mai primeste update? Asta sunt cert ca nu se v-a-ntampla prea curand. Am primit un "cadou in avas" dar care era nedat de vreo 9 ani: viteza de actualizare. De vreo cateva luni TPU se misca, adica actualizeaza, considerabil mai repede. Ultimul timp era de vreo 5 minute, iar daca aveai bias random, raspunsurile ti se actualizau instant... cred, ma gandesc ca nimereai fix la sfarsitul celor 5 minute de-si facea refresh fix atunci, dar n-am de unde sti sigur.
Aici ai dreptate, administrarea ar trebui mai imbunatatita, si eu am observat trolli care nu au ce face pur si simplu, iar in legatura cu email-ul, de ce nu a acceptat si alte idei fiindca sunt sigur ca si alte persoane au trimis sugestii prin email.
Lasa-l in pace, omul ala si-a facut din Ubuntu o religie... si, partea mult peste nasoala, nu glumesc
Iti imaginezi ca numai unu' blocat pe Ubuntu cand aude de Windows face cah, mai-mai sa-ti scoata ochii ca de ce furi si restul aburelilor lui. Poate de-asta are probleme si cu platformele de "socializare"... il doare daca nu stie ce face Zucc cu "informatiile" lui.
Ai un buton sus in pagina: "Magazin premii"
https://www.tpu.ro/magazin-premii
Pentru cine sa faca update, pentru troli? Sunt curios acum, cine tine serverul? Ce racheta foloseste TPU? Ce programatori are? Sau stai, intrebarea este, are?
La partea cu intrebarile populare... probabil ca nu sunt asa "dorite" incat sa fie vazute separat. De ce confirmare mail? Pentru ca poate intra cineva din greseala pe contul de TPU si sterge din intrebari (presupun).
Chat in timp real? Ar fi haos, ar posta lumea orice, dupa cum vezi mai sunt scapari de tip "troll" care spun orice le vine la gura, iti dai seama ce ar face pe un chat in timp real? Si legat de poze, de tot? Ar fi... ca la copii (:
La partea cu emojiurile, da... asta ar fi fain.
In rest, alte schimbari... lasa cateva propuneri si poate o sa fie acceptate
HAI SĂ ÎL BLOCĂM TOȚI PE MOTIV CĂ ESTE POSIBIL SĂ FIE PLĂTIT DE FORȚE OCULTE SĂ NE DISTRUGĂ CA RAȘĂ si pecie
vad acum ca atenteaza la valoarea acestui forum criticând airurea un lucru despre care nu sa plâns inca nimeni
Chiar insist să nu mai existe nimeni care sa nu il ignore!
Zicea cândva unul care s-au reîntors din morți aka user de la începuturi și revenit, că TPU a avut cândva chat doar că a fost scos din cauză că "era prea mișto" If u know what I mean
Probabil isi spun ca nu castiga suficienti bani ca sa merite efortul si lasa totul cum este, insa nu are cum sa iti spuna asta fix in fata tie ca utilizator fidel al site-ului, dar cred ca asta e ideea.
Ma asteptam macar la un update de craciun, sa schimbe putin interfata sa para mai festiv, macar atat ar fi putut sa faca, insa din toate raspunsurile pe care le-am primit am ajuns la concluzia ca site-ul nu o sa aiba o schimbare prea curand sau vreodata din motive cunoscute numai de staff, noi plebea nu prea putem face nimic altceva in acest caz decat sa ne varsam frustrarile in speranta ca cineva o sa ne asculte, doar un sentiment fals ca sa ne faca sa ne simtim mai bine pe moment
Cunosc bine forumurile de cs 1.6 si stiu foarte bine ce spui si o comparatie mai buna nu exista, insa cel putin cei de pe forumurile acelea au un site mai atractiv si le updateaza din cand in cand, chiar daca e o copie ca multe altele, cel putin sunt niste copii de calitate.
Asta este, lasa asa
Sigur o sa schimbe, nu trebuie sa te supere chestia asta
Iti urez sarbatori fericite! ^_^
Sunt mai mult dezamagit decat suparat, fiindca site-ul merita ceva mai bun datorita oamenilor de calitate intalniti aici
Sarbatori fericite si tie si multa sanatate tuturor, mai ales sanatate mentala
Da dar... sunt si oameni cu mai putina "calitate" Dar ma rog, sa nu vorbim despre ei.
Da, corect, sanatate mentala Asta este cea mai importanta. Multumesc frumos! ^_^
Chiar am facut o intrebare-propunere acum ceva timp.
Raspunsul oficial al site-ului : Vom lua in considerare propunerile voastre.
Printre propuneri se enumerau functiile de adaugare a imaginilor, formatarea textului si mentiuni.
Butterfly9 întreabă:
bbogdan92 întreabă: