| Cosminovici18 a întrebat:

Cum vi se pare siteul TPU? dau funda celui mai bun raspuns argumentat!

Răspuns Câştigător
| NoNameJunior a răspuns:

Buna seara! mie TPU mi se pare un site educativ si coll.pentru ca poti invata ceva de aici, poti sa primesti raspunsuri la intrebari, iti poti face prieteni sau te poti amuza de intrebarile altora.
dar cel mai important este:ca primesti o mana de ajutor la nevoie.asta e cel mai important.
eh, cam atat am avut de spus.
dar tie, cum ti se pare TPU?

| Cosminovici18 explică (pentru NoNameJunior):

Si mie mie se pare la fel cum ti se pare si tiewinkingwinkingwinking

| NoNameJunior a răspuns (pentru Cosminovici18):

Okbatting eyelashes.
o seara buna!wave

8 răspunsuri:
| SamSon a răspuns:

Site-ul TPU este foarte interesant, educativ si amzunta (3 in 1)

| ErrChan a răspuns:

TPU este un site care doreste sa ajute intreaga comunitate.Este un site care ajuta oamenii care au probleme.TPU este cel mai tare site!

| sweet2kitty1049 a răspuns:

Are parti bune si rele. intr-adevar cum a spus SamSon este 3 in 1 "ca cafeaua" laughing. Este interesant pentru. ca utilizatorii pun intrebari uneori chiar foarte interesante, lucruri la care nici nu te-ai fi gandit dar care te intereseaza sau iti folosesc. Dar sunt si unii utilizatorii care parca iau in ras acest site si pun mereu intrebari de genu' "ce culoare imi place?" sau "cum ma cheama?" si lista se poate lunghi la nesfarsit. Dar uneori si aceste intrebari te distreza pentru. ca unii utilizatori ori dau raspunsuri haioase ori incep sa injure te miri cum laughing. Deci luand-o de la cap la coada, siteul este foarte O.K. din punctul meu de vedere.

| trifescugabriela a răspuns:

Educativ, informativ...dar uneori cei de aici se cam fac de ras!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Status raspuns: Aprobat
E cel mai bun! darrrr. dincolo era mai ieftin! Adica nu-ti distrugea integritatea si nu iti fura din personalitate ca aici, in plus aveam si castiguri.Sincer, eu nu-l recomand, provoaca devieri de comportament...in doze mici e acceptabil, in schimb la unii pacienti nu e recomandat! postat la 26 Septembrie 2011 17:41

Un copy-paste la un raspuns ce a fost votat cu stupizi, eu cred ca a avut un mesaj destul de puternic, ca un ceas care te trezeste la realitate, e mai rau cand negi.