| alecul2004 a întrebat:

Salut, de ce sunt prahovenii așa rai, și xenofobi cu romanii din alte judete, spun asta pentru că eu fiind student la facultate în București stăteam în camera de camin cu 2 prahoveni, eu fiind din Giurgiu, amandoi erau cu nasul pe sus și le placea să critice lumea, inclusiv pe mine și pe celălalt coleg de cameră din Tg Mureș, unul din prahoveni este în tineretul unui partid anume și nu voi da nume, și s-a întins cu tupeul așa de mult încat a început să zică la alții prin camin că ăștia din Giurgiu au o epidemie de prostie, și că prahovenii sunt de nota 10, evident rasism intern, și cand mă luam de el zice că glumea, dar halal de nota 10 ce e el, e dependent de jocuri de noroc, e un insomniac care se culca pe la 4-5 și pe noi nu ne lasa sa dormim pentru că el nu poate dormi cu lumina stinsa, bea ca porcul, nu exista sa nu bea ceva seara, și ocazional măi baga și un shot de țuica dimineata înainte de ore, rade singur, cand măi baga bilete pe superbet și il scoate câte un meci începe sa faca că toate alea și sa se comporte ca un salbatic, și ultima dar nu cea din urma, de fiecare dată cand mergeam la WC sa imi fac nevoie (baie la comun) venea și ciocanea la ușa și după fugea, și măi uraste și trap ul și susține că doar manelele si parca iti iar trebui ascultate, ce părere aveți

1 răspuns:
| darrio2007 a răspuns:

Ar trebui mai intai sa se vada pe sine si apoi sa critice pe cei din jur. Este un exemplu perfect de cocălar.
Oricum, nu trebuie sa generalizezi că toti prahovenii sunt asa. Peste tot sunt uscături.
Numai ca intrebarea ta trebuia pusa la Conversatii nu aici.

Întrebări similare