| Alex765431 a întrebat:

Salutare prieteni! În ce an a fost inființat TPU şi cum îi cheamă pe moderatori? Mai este valabilă faza aia că dacă eşti campionul zilei şi pici la tragerea la șorți câştigi ceva cadou gratuit din partea TPU?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

TPU a inceput sa functioneze pe data de 25 noiembrie 2008.
Nu stiu cum ii cheama pe toti moderatorii, doar administratorul TPU ii stie pe toti, eu sunt un moderator a unor intrebari si raspunsuri.
Nu stiu faza cu campionul zilei, nici macar daca mai este acest titlu.

| Alex765431 explică (pentru Ioandelasal):

Înţeleg, dar cine a modificat categoria la care am pus întrebarea? Am pus la categoria informaţii utilitare şi s-a schimbat la categoria totul despre TPU!

| Alex765431 explică (pentru Ioandelasal):

Şi cum pot ajunge moderator? Cum îl cheamă pe adminstratorul TPU? Şi da, faza cu campionul zilei cred că e valabilă, deoarece în continuare arată clasamentul campionilor zilei.

| suntserios a răspuns (pentru Alex765431):

Campionul zile nu mai e de prin 2019 cred

| Ioandelasal a răspuns (pentru Alex765431):

Moderatorii sunt numiti de administratorul TPU, dintre utilizatorii mai vechi si cu activitate pe TPU.
Nu stiu cine este acum administrator, n-am mai avut legatura cu el/ea de cativa ani.

| Ioandelasal a răspuns (pentru Alex765431):

Eu am modificat categoria, intrebarea era despre TPU nu despre vreo informatie utilitara.

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

TPU este de pe vremea lui nea nelu măi dragălaughing 100 de ani azi maine

| Alex765431 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Da mai dragă, cum mi-ai zis mie, când a fost vremea lui nea nelu? În ce an?

| Fatamuntilor a răspuns:

S-a renuntat la toate stimulentele pentru motivarea utilizatorilor
campionul zilei, userul se mai anului.Nu mai dau cadouri, nici macar acele monede, care oricum expirau pana sa le aduni.
Cred ca moderatorii s-au format in primii ani de TPU, si nu cred mai au nevoie de altiii.

| Alex765431 explică:

Sau poate Violetta2022 este moderator sub acoperire? Cine ştie?!