anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt foarte supărată pe TPU.crying
Multe întrebări şi răspunsuri de ale mele bune cât de cât(adică nu erau spam sau altceva) au fost şterse.
Eu sunt de doi ani pe TPU şi mereu mi-a plăcut acest site dar cred că o să renunţ la el.
Aş vrea să îmi daţi motive ca să mai rămân la voi pe site!

Răspuns Câştigător
| TPU.ro a răspuns:

Ai 2 raspunsuri si 7 intrebari sterse. Acestea incalcau regulamentul comunitatii. De exemplu, aceasta avea caracter conversational si era mult mai potrivita pentru chat: "Ce mai faci? Eu bine multumesc! Tu?hee hee".

Alexandra - TPU

13 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Dacă îți face plăcere să-ți petreci timpul liber pe acest site și te simți utilă (deși nu neapărat), eu nu văd de ce nu ai rămâne.

Însă nimeni nu o să te țină cu forța. Este o decizie care îți aparține.

Iar dacă ți s-a șters ceva, probabil a existat un motiv (lista interdicțiilor este lungă).
Încearcă să ai o atitudine matură și să nu dramatizezi. Cui nu i s-a șters din postări? Dar nu ne vezi pe toți cu bagajelul la ușă, nu?

Treci peste! Nu e sfârșitul lumii.
Sănătoși să fim, că în rest... postări șterse și contradicții vor mai tot fi...

| floresdemayo a răspuns (pentru NOname):

Uite o fată înțeleaptă!

| NOname a răspuns (pentru floresdemayo):

Ce supraestimare simpatică...
(Vezi că ți l-am trimis înapoi. Sper că te-ai antrenat la prins din zbor.)

Da, sunt o adevărată colecționară, ofer și primesc...
Doar cu urmele de ruj mă mai confrunt, cu ele am de furcă, căci lasă urme....pe obrăjori kiss
Ei, dar simt și fumul tău de la țigara fină...răsfrânt in rotocoale, înălțându-se pân' la cer...

Să înțeleg că-ți place?...

O-hoooo... Și încă cât! Îmi place să-l inspir (că de expirat n-am cum happy, eu nefiind fumătoare, dar... iubesc fumătorii!)

Și eu...

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dialoghează cu adminii și vezi unde sunt probleme și remedierea lor, și trebuie să stai cu noi!
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Pa, pa.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy de ce nu trimiti mesaj adminilor cu supararea ta? doar ei te pot ajuta, cu siguranta vrem sa ramai alaturi de noihappy
O seara bunahappy

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Stai linistită, toți trecem prin astfel de "provocări". Recunosc, e un adevărat test de rezistență... laughing
Demonstrează-ți ție însăți că ești puternică si încearcă să treci cu ușurință peste aceste nemulțumiri. Păstreză-te puternică pentru atunci când se vor ivi provocări mult mai mari...

| MishuD a răspuns:

Trebuie sa iti alegi sotul laughing

| Userses a răspuns:

Si eu am patit la fel. Cam prea multi am patit asta. Stai linistita! N-avem de ce latra. Asta e oricum un copac deja vestejit din padurea Treeworks. Ghici ce! Nici macar nu e dependent de anotimp, ci de cei care il ingrijesc.

| anonymus4106 a răspuns:

Poate ca intrebarile tale au mai fost deja puse.