Ai 2 raspunsuri si 7 intrebari sterse. Acestea incalcau regulamentul comunitatii. De exemplu, aceasta avea caracter conversational si era mult mai potrivita pentru chat: "Ce mai faci? Eu bine multumesc! Tu?
".
Alexandra - TPU
Dacă îți face plăcere să-ți petreci timpul liber pe acest site și te simți utilă (deși nu neapărat), eu nu văd de ce nu ai rămâne.
Însă nimeni nu o să te țină cu forța. Este o decizie care îți aparține.
Iar dacă ți s-a șters ceva, probabil a existat un motiv (lista interdicțiilor este lungă).
Încearcă să ai o atitudine matură și să nu dramatizezi. Cui nu i s-a șters din postări? Dar nu ne vezi pe toți cu bagajelul la ușă, nu?
Treci peste! Nu e sfârșitul lumii.
Sănătoși să fim, că în rest... postări șterse și contradicții vor mai tot fi...
Uite o fată înțeleaptă!
Ce supraestimare simpatică...
(Vezi că ți l-am trimis înapoi. Sper că te-ai antrenat la prins din zbor.)
Da, sunt o adevărată colecționară, ofer și primesc...
Doar cu urmele de ruj mă mai confrunt, cu ele am de furcă, căci lasă urme....pe obrăjori ![]()
Ei, dar simt și fumul tău de la țigara fină...răsfrânt in rotocoale, înălțându-se pân' la cer...
Să înțeleg că-ți place?...
O-hoooo... Și încă cât! Îmi place să-l inspir (că de expirat n-am cum
, eu nefiind fumătoare, dar... iubesc fumătorii!)
Și eu...
Bună.
Dialoghează cu adminii și vezi unde sunt probleme și remedierea lor, și trebuie să stai cu noi!
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Pa, pa.
Buna
de ce nu trimiti mesaj adminilor cu supararea ta? doar ei te pot ajuta, cu siguranta vrem sa ramai alaturi de noi![]()
O seara buna
Stai linistită, toți trecem prin astfel de "provocări". Recunosc, e un adevărat test de rezistență... ![]()
Demonstrează-ți ție însăți că ești puternică si încearcă să treci cu ușurință peste aceste nemulțumiri. Păstreză-te puternică pentru atunci când se vor ivi provocări mult mai mari...
Si eu am patit la fel. Cam prea multi am patit asta. Stai linistita! N-avem de ce latra. Asta e oricum un copac deja vestejit din padurea Treeworks. Ghici ce! Nici macar nu e dependent de anotimp, ci de cei care il ingrijesc.
ImiPlacToate întreabă:
Alex765431 întreabă: