| LisaJulie a întrebat:

Userul Puffs, Rosaliia sunt aceeași persoana? Oare este Rosalia cea veche? Foarte ciudat dacă ar avea trei conturi!

19 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Uite cine se contrazice singur: Solane!
https://www.tpu.ro/......-am-setat/
Dupa 10 minute:
https://www.tpu.ro/......-am-setat/

Insa nu ramane la incongruentele cognitive, simte nevoia sa jigneasca. Mare caracter!

| Ambivert a răspuns:

E posibil Rosalia sa se dea puffs, dar e posibil sa fie și MountainRiver, sau e posibil sa fii chiar tu Rosalia laughing deja e bahaus cu voi aici laughing rolling on the floor
Dracu știe ce e aici, dar clar la nebuni oamenii sunt mai normali decât pe TPU rolling on the floor

| Solane a răspuns:

Suntneserios este ignorat de foarte multi useri. Si pe contul sierra1. Si nu stiu cate mai are. Oare Lasteauacare a rasarit nu este ultimul lui cont?

| Solane a răspuns:

Suntneserios este ignorat de foarte multi useri. Si pe contul sierra1. Si nu stiu cate mai are. Oare Lasteauacare a rasarit nu este ultimul lui cont?
Pentru ca are exact acelasi stil de a se contrazice fara logica, pe langa subiect. Doar ca sa faca rating.

| LisaJulie explică (pentru Solane):

Cum sa fie aceeași persoana? Nu seamănă în răspunsuri

| Puffs a răspuns:

Foarte Amuzant! happy rolling on the floor

TU ești userul Rosalia și tot TU ești și userul Parakeets actualul cont MountainRiver!

Teoria mea, e că ai putea fi și Fanta, că tot L-AI ACAPARAT ÎN COMPANIE și îți place sucul lui!winking laughing

Când naiba mai aveți atâta timp să vă faceți enșpe mii de conturi pe aici?! Ba sunteți și foarte activi DE PE TOATE!
Cum îți ții minte toate e-maiurile și parolele?! Sau fiecare PERSONALITATE A TA are rolul de a retine una?! laughing
( Eu am impresia că nu doar aceste două conturi îți aparțin! ( LisaJulie și MountainRiver) ci și altele!
Deci CÂTE CONTURI AI PANA LA URMĂ PE AICI?

P.S. Fostul cont Pixie, tot al tău era?! Dar FloreaSoarelui( FloriDori, parcă?! ), Dullcat sau FloresDeMayo?!
De Dullcat nu sunt foarte sigură că ai fii tu...

Cred că 20 % din platformă, sunt conturi de ale tale!
Cum să îți închidă contul admina, când ții site-ul în picioare?! happy

PS 2. Chiar SUFERI DE PERSONALITATE MULTIPLĂ?! SAU AI ALTE PROBLEME?!?

PS 3. VEZI DOAR, SA NU CUMVA SĂ ÎȚI VINĂ IDEEA DE A FACE CONTURI SI IN NUMELE MEU!
MAI ALES CĂ CUNOȘTI ANUMITE DATE PERSONALE DESPRE MINE!
AR FI GRAV! DE TOT! GRAVISIMO! happy
GRASIAS, MI AMIGA!winking

Ești simpatică, recunosc! Dar super ciudațică foc!winking happy ( Ti-am spus-o și în privat! happy )

ROG DIN NOU ADMINA SA INTERVINĂ PUBLIC CU O DECLARAȚIE!

| Puffs a răspuns (pentru Puffs):

Aha, sper că nu ești tu și admina!
Ar fii prea de tot! rolling on the floor

De când ai primul cont aici?

Proba 2! happy

Nu îți mai găsesc contul Parakeets!

L-ai șters?!

De pe contul Parakeets te laudai singura! Și pusesei o întrebare ( pe care n-o mai găsesc! ) ( dacă știe cineva despre ce vorbesc, poate ajuta! ), în care ziceai că vrei să fii admină!
Poate ești tu Alexandra, admina site-ului TPU! rolling on the floor

ROG! Admira în cauză să răspundă public tuturor neclaritatilor aduse în discuție aici!

| LisaJulie explică (pentru Puffs):

Tu intr-un comentariu spuneai ca ești Rosalia

| LisaJulie explică (pentru Puffs):

Seamănă raspunsurile tale cu cele ale Rosaliei

| Mosotti a răspuns (pentru Puffs):

Daca vrei o eventuala rezolvare da mail la contact@tpu.ro si spune problema, asa se rezolva, nu aici, ca poate nici nu vede postarea.
Eu cand am avut o problema asa am facut si s-a rezolvat daca era de rezolvat.

Fa asa, si vezi ce spune, ca mailurile le citeste.

Daca sterge un cont si face altul, dupa regula forumului are voie si nu se baga nimeni.

Sau daca face conturi multiple si nu exista o dovada clara, chiar daca dupa stil stie ca e aceiasi persoana.
Pe softpedia nu e chiar asa, acolo te arde si daca nu ai acelasi IP, daca te simte ca esti acelasi, adios.

| Puffs a răspuns (pentru LisaJulie):

ÎN CARE?!
Adu dovada!

Apoi, va veni Admina, să bifeze varianta corectă! happy

O ROG! SI O ROG SĂ INTERVINĂ- PUBLIC!

" Tu intr-un comentariu spuneai ca ești Rosalia "

Tu cred că mă confunzi... cu tine!
Tu cred că ai făcut o "mică " obsesie pentru mine!
Mă simt măgulită! happy... Că tot îmi pomeneai numele peste ToT pe acest site! Sper că nu te-ai extins prin alte părți pe internet! happy?!

Dar, ÎȚI REPET: Eu nu sunt șefa ta, ai dominatoarewinking, care te terminawinking / domina
psihic, fizic și emoțional!
Nici preotul sexy nu sunt! happy laughing Nici Fanta! laughing
DECI?!
DE UNDE OBSESIA?!

https://youtu.be/H1Yt0xJKDY8?feature=shared

I like you! BUT NOT IN THAT WAY!

Uitasei că nu îmi plac deloc femeile DOAR BĂRBAȚII?!winking

| Mosotti a răspuns (pentru Puffs):

Mereu cand e ceva neinregula fa print screen! Si pastrezi, eu asa fac. Pastrez si toate privatele si tot.
Si degeaba sterge useru, intrebarea apoi.
Nu e admina, admina este la firma care are forumul, nu are timp de prostii, si a rezolvat toate problemele serios.

Si parca nu o chema alexandra pe admina cu altfel.

Si sa ti minte ceva, baga la cap:

Cand vb cu cineva, niciodata nu dai date ce te-ar putea afecta, asta este garantie de securitate. Ai facut o greseala daca ai dat, nu ma refer la Rosalia ci la general.

Ca daca vrea sa iti faca rau nu e gravisiomo deloc, daca stie cum sa faca nu ai ce-i face, de aia e bine sa ne ferim.

Dai doar ce crezi ca nu conteaza in caz de ceva. De ex eu dau poza la o adica ca aia nu ma intereseaza, nu-s presedinte de stat, dar nu altele. Dau doar ce trebuie ca informatii.
Garantie de securitate inseamna ca in caz de ceva nu poate sa-ti faca rau.

Dar stai sa vezi, eu am discutat cu cineva de aici, si mi-a spus viata cu detalii, am privatele si desi s-a purtat urat degeaba, nu am facut rau, insa multi nu-s asa. Eu le-am pastrat doar ca la o adica daca neaga cum s-a purtat, sa vada ca asa a fost. A dat niste detalii ce nu trebuie sa apara si sa le stie nimeni, stiu si orasul unde locuieste sau locuia, am vazut si poza si filmare, nu se da poza dar si o eventuala locatie unde te cunoaste lumea.

Exista o regula si sa o tii minte:

Sa NU ai incredere totala in nimeni in afara de parinti si bunici, nici in prieteni, rude, partener!
Nici in partener, da, ai citit bine.
Chiar daca te iubeste acum mult, iubirea e f instabila, peste 2 ani poate sa nu te mai iubeasca si sa-ti faca rau.

De ex niciodata nu te legi financiar de partener ca la o adica sa te arda si tu sa nu ai ce face.
Daca cumperi ceva, o faci pe numele parintilor, inclusiv casa, masina, daca celalalt nu contribuie cu jumatate, iar pe act sa scrie ambele nume si cnp-uri, copie si la parinti cu ea.

S-au ars multi asa.

| Puffs a răspuns (pentru LisaJulie):

Vezi că ești smecheră?!winking laughing

Răspunsurile Rosaliei seamănă cu ale tale și ale lui Parakeets ( MountainRiver ) happy, pe care am întâlnit-o în Baia Mare! happy

TU ești... ceea ce pretinzi că ar fi alții! happy

Șmecheră! happy

| Ambivert a răspuns (pentru Puffs):

Eu sunt un bărbat frumos draga Crina normal ca ii place sucul meu. laughing parca zici ca ai invidie pe noi rolling on the floor
Las ca și la tine a venitlaughing
Eu nu știu ce ai de tot îmi pomenești numele pe aici laughing sau ma placi și tu în secret? laughing dacă da, sa știi ca și eu as face multe cu tinehee hee cu Alexandra nu am.treaba,e amica mea cea mai buna, nu iubita mea laughing
Și nu, eu nu am conturi multiple, niciodată în viata mea nu am avut dacă vrei sa știihappy.
Nu e rosalia Julie, dar ..as face sex și cu rosalia, ma atrage misterul ei laughing dar dacă e grasa nu mai vreau nimiclaughing
Vad ca toți în zilele astea ați luat-o razna laughing
Tu te cam plictisești draga crinuta, ar trebui sa bem un suculet odatăhee hee kiss laughing
Nu mai îmi pomeniți numele ca eu nu am conturi multiple, sunt bărbat serios! Terminați cu prostiile! Și eu nu am făcut nimic cu Alexandra sa știi.