| CllaraCllary a întrebat:

Voi de ce raspundeti la intrebari:pentru funda sau comunitate? nu zic mai mult...

20 răspunsuri:
| hideaway a răspuns:

Comunitate. Pentru a ajuta. Ăsta e scopul meu și cred, că al tuturor de pe acest site.

| anonim_4396 a răspuns (pentru hideaway):

Asa ar trebui sa fie, din nefericire, multe sint in neregula, dar :fiecare pasare pe limba ei piere.Numai bine.

| misterioaѕa a răspuns:

Bună
Eu răspund pentru a ajuta comunitatea.La început nu ştiam ce este aceea "fundă"sau "vot", nu ştiam unde trebuie să răspund, dar acum conştientizez totul.
Am învăţat că nu totul se bazează pe "funda"sau pe "vot", şi pot să spun că îmi sunt indiferente.

| FucktheSystem a răspuns:

Răspund să mă amuz în general, sau răspund întrebărilor care mi se par interesante, nu țin să fiu bunul samaritean să ajut lumea pe aici ci mai mult să mă distrez eu.
Dar dacă pui problema așa, răspund pentru funde, fundă?

| CllaraCllary explică (pentru FucktheSystem):

Nurolling on the floor

| FucktheSystem a răspuns (pentru CllaraCllary):

Firar, mi-ai distrus sentimentele.

| CllaraCllary explică (pentru FucktheSystem):

Uite am pus intrebare nouă cu funda, sa vad daca stii.

| FucktheSystem a răspuns (pentru CllaraCllary):

Dar eu vroiam fundă la asta, mă străduiesc aici pe site de 2 sau 3 ani, cine mai știe de când am contul, să răspund, am ajuns și eu la un rank de bo$$ și acum nu îmi mai dă lumea funde nici când cer. Unde greșesc?sad

| MâţulMov a răspuns:

Pai ar trebui sa se raspunda pentru comunitate si pentru a ajuta oamenii,
dar exista si unii disperati de funde si de puncte in general...

| CoquineNoire a răspuns:

Eu raspund pentru comunitate...ma hranesc cu nervii inaptilor, cand ii vad cum injura ca le-am stricat ziua. ahahhaha laughing)
ce bine ma simt.

| PCA a răspuns (pentru CoquineNoire):

Pai foarte tare. Asa sa faci! devil

| vali1985 a răspuns:

Comunitate deoarece imi place sa-i ajut pe ceilalti.

| Lightning1997 a răspuns:

Eu pentru Comunitate, si toti ar trebui sa faca la fel, din pacate sunt multi care nu raspund din dorinta de a ajuta oamenii

| adorciocolata a răspuns:

Categoric, raspund pentru comunitate. Imi place sa le raspund celor care au nevoie de un mic ajutor. Cand primesc o funda, ma bucur ca l-am putut ajuta pe cel care a avut nevoie de un raspuns, insa nu sunt obsedata de aceste funde.

| wforweirdo a răspuns:

Chiar nu îmi pasă de fundiţe, n-am ce să fac cu ele. Şi să fim sinceri acum, la ce întrebări se pun aici, chiar nu mai am pe cine să ajut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ma intereseaza funda, restul se intelege.

| ateuNEGATIV a răspuns:

Pierdere de timp

| Gabitzu246 a răspuns:

Crede-ma la cat timp am si cate probleme pe cap numa de raspunsuri imi arde. M-ai intru la vreo 2 saptamani sa mai scriu un raspuns sa ma mai uit la ceva.Va rog sa ma scuzati nu pot mai mult.

| βιάήćάβάά a răspuns:

Bună!
Eu răspund pentru comunitate. Ador să ajut oamenii. Este un lucru minunat!
O zi frumoasă!

| PCA a răspuns:

Am raspuns pana acum doar ca sa fac in necaz altora. De-aia. Ce intrebare...