Imaginează-ţi că eşti într-o clădire în flăcări, la etajul 10. Întrebare: aţi încercat vreodată să folosiţi corector [d-ăla alb, pentru pix] în loc de rimel? :>
Știrile T/A. T/A e din ce in ce mai pustiit. Lui Naruto aka Finn i- a fost furat ramenul. Haru e de fapt exceel. Bless poate rezolva Cubul Rubik in timp ce stă pe toaletă. Am făcut un comic,...? (mai mult)
Buna utilizatori! Ce maaai faceti? https://www.google.ro/search?hl=ro&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1441&bih=783&q=isabella+ phineas+ ...? (mai mult)
Cine imi poate da si mie cateva intrebari despre animale? Dau fundita! Scz categoria... X**
Spune-mi ce faci in acest moment!
Vreau sa imi cumpar o tableta si nu stiu care din astea doua Tableta Serioux S1005KTAB sau archos arnova 10d g3. Pliz help ca va dau funda.
Din ce cauza ai fost condamnat/condamnata?
Cum ai de gand să-l înfrunți pe super obraznicul si pe ăla care nu se satură?
Voua ce lucruri va spun cel mai adesea mamele voastre? A mea imi zice mai tot timpul: "Toata ziua esti cu mana pe *cenzura*"
Cazi din elicopter si nu ai parasuta si mai sare cineva cu tine dar el are parasuta ce faci?
Ce prostii ati facut cand v- ati imbatat, daca v- ati imbatat vreodata :)) eu am baut niste visinata, m- am suit sus pe casa, ma rog casa e in constructie, inca n- am pus acoperisul si e doar ciment...? (mai mult)
Sall! Hai sa vedem daca putem sa strangem 25-30 de bancuri aici...dar vreau sa fie niste bancuri amuzante, fie ca cel mai amuzant banc sa caistige o funda la mine.
Sall! Hai sa strangem vreo 25-30 de bancuri aici ...sa vedem putem dar vreau bancuri amnuzante si serioase...
Imi dati si mie niste poze care au legatura cu discriminarea in scoli.De ex: cea cu elefantul si girafa etc. Va rog dau funda
Selena Gomez m-a parasit.Cum pot sa imi iau o papusa noua?
Buna ziua oameni buni! Cum o mai duceti? Eu sunt la dezintoxicare. Vreau inapoi la scoala o_o
Unde pot sa gasesc poze de-alea pentru comentarii de facebook, gen alea cu Becali : "Din vara la Steaua"?
Cred ca m-am indragostit de Marilyn Mason...Ce sa ma fac?
Care e cel mai tare banc pe care il știți?
Cum copiezi cel mai bine la test?
Ma mai iubesti? De ce?
Cainele meu vb ce fac?
Ba sa-mi trag una sunt matur am un frate mai mare. Cand ma plimb pe strada vad doar copii prosti. V-am impresionat?
Careva mi-o raportat precedenta întrebare,fiilor. Deci gyz spuneţi-mi ideile voastre groteşti ca să le desenez, nu chestii prea complexe.
Unde locuiesti? Eu in bramburica000
Cat de mult utilizati facebook? Dar ask.fm?
Connect-R sau J. Yolo? De ce?
Ce meserie iti doresti sa ai? Intrebare secundara: Cine este idolul tau?
Hey, stiti cumva link de la fotografia aia in care vorbeste o fata si un baiat: Baiatul:mama ta te- a facut pe furtuna? Fata:de ce? Baiatul:ca arati traznet Cine imi da link de la fotografie ii dau...? (mai mult)
Ce sa mai fac ca sa nu ma plicti?
Ce cauti in cusca cainelui?
Ce credeti ca este dincolo de moarte?
Daniel Buzdugan mai face farse?
Stirile T/A : - Pe strada umbla porcii malefici asa ca nu iesiti din casa decat in caz de urgenta. https://www.google.ro/search?q=pig+ monster+ amnesia&client=firefox- a&hs=qjR&rls=org.mozilla:ro:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ZzBRUu-...? (mai mult)
Oare strang 40+ de raspunsuri la intrebarea asta, T/A-tristilor? PS: BlackBerry este distrus!
Cine este om de aici?
Nu raspunde! Daca raspunzi te lovesc cu funda!
Hau zgudu you do?
:) Pe youtube am aflat ca cineva pune filmulete in care ii critica pe cei care scriu su sh, k in loc de c, tz etc.. Nu stiti careva dintre voi cum sa caut sa gasesc video-urile? :o3
Uă 4:38 în Iaşi care a simţit cutremurul? Eu căzui de pe scaun.
Ce se intampla daca tii 3 unicorni inchisi in debara si ii hranesti cu pufuleti :-?
Mi-e somn.Ce sa fac?
Imi descrie cineva cum arata Presedinta 1-a sweetland? Nu ma mintiti, va atrageti pacate. :)
Ce naiba cauti in tubul ala?
Hai să strângem 1 răspuns la întrebarea asta!
Ce s- a intamplat prin 2011 cu aceasta categorie? Eu nu eram atunci pe TPU. S- au facut si petitii ca sa ramana... dar de ce? De ca au vrut adminii sa inchida T/A- ul? Am mai auzit si de TPUrevive. Asta...? (mai mult)
Du-te si fă-ți tema la mate. Acum!
Intrebare: Unde-i mingea cand dai gol?
Daca s-ar inventa apa uscata ar tine oare de sete?:-?
Va place Suleyman Magnificul? eu sincera sa fiu m-am uitat la el si am citit si cartea ( la istorie sper sa ma ajute )dar acum cred ca e o prostie ca si lala band
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă:
Filmograf întreabă:
Cristiiiiiiuy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?