TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Trivia / Amuzante

Trivia / Amuzante

• 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
anonim_4396
în 9 August 2015 |

Buna modalitate de a schimba subiectul: http://postimg.org/image/bcg7hvtrv/ Va provoc sa aveti o conversatie (amuzanta sau nu) pe omegle, cleverbot etc. si sa o postati pe TPU. Cine nu face ie...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
L1feDRAIN
în 9 August 2015 | L1feDRAIN întreabă:

L1feDRAIN va prezinta: "The Consequences of illusions" Part X (Final) The Consequences Toti merg incetisor la o parte si se gindesc cum sa omoare fata, in timp ce Karima a ramas in spate...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
Croampa
în 9 August 2015 | Croampa întreabă:

Gata copii, ce- i aici? Atata inactivitate dauneaza grav sanatatii, de ce nu pune nimeni nici- o intrebare? Doar nu suntem la biserica sau ceva? :)) Intrebarea mea este: de ce sunteti inactivi,...? (mai mult)

36
Răspunde Raportează
RAY
în 8 August 2015 | RAY întreabă:

Cine imi canta si mie ceva? am dat lovitura si nu am ce face cu banii

21
Răspunde Raportează
anonima0101
în 8 August 2015 | anonima0101 întreabă:

Ce crema de maini folositi pentru picioare?

10
Răspunde Raportează
anonima0101
în 8 August 2015 | anonima0101 întreabă:

Ce faceti bai copchii? * doar ma amuz putin, si da chiar ma intereseaza ce faceti*

17
Răspunde Raportează
RainmakerX
în 8 August 2015 | RainmakerX întreabă:

Blytzu Returns ✌ 1. Blitzlike vs Kaden ಠ_ಠ 2.Il stie toata lumea pe Kaden? ✔ 3.Dar pe mine? =)) Asta doar ca sa lamurim...✕ 4. Tata Vs Mama Care v- a oferit mai multa sustinere in...? (mai mult)

44
Răspunde Raportează
Alexx1818
în 8 August 2015 | Alexx1818 întreabă:

Cum sa fac caterinca? :)))

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 August 2015 |

Oracool #3 1. In ce sunteti imbracati acum? 2. Ce sistem de operare aveti? 3. Care este melodia/melodiile pe care le- ati ascultat cel mai des in ultimul timp? 4. Cati prieteni buni aveti in realitate? ...? (mai mult)

28
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 August 2015 |

Oracool #2: Death Note. E singurul anime pe care l- am vazut in totalitate exceptand Yu Gi Oh, Pokemon, Yu Yu Hakusho, Hell Girl si Ghost Stories din care nu am vazut decat cateva episoade si nu imi...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Frumystefy
în 8 August 2015 | Frumystefy întreabă:

Ce mai faceti TPU? eu tocmai am iesit la un suc si e ffff plictisitor... va rog da-ti-mi niste idei de glum ca mooooooooor de plictiseala Funda

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 August 2015 |

Care sunt userii tăi preferați de la T/A? Dar din restul site-ului TPU?

24
Răspunde Raportează
AirănMeidăn
în 8 August 2015 | AirănMeidăn întreabă:

Ohayoo~ Il iubesc pe Juuzou si el ma iubeste pe mine. Nu ma intereseaza faptul ca nu stiti cine este, conteaza ca e sexy af. El e al meu, iar eu sunt a lui. Cateodata imi vine sa- l fac sa se topeasca...? (mai mult)

23
Răspunde Raportează
Croampa
în 8 August 2015 | Croampa întreabă:

Kyile a spus ca a parasit definitiv categoria si ca va uraste( nu pe toti). Daca "Blitzu"( cum zice Daisuka) are ceva de adaugat legat de Kyile e ok. Ps: vedeti, inca un model de articulare de la...? (mai mult)

34
Răspunde Raportează
Croampa
în 8 August 2015 | Croampa întreabă:

Ba, voi ati observat ca Daisuki ne articuleaza in functie de genul care suntem? Ex: Dog- u'( "u" articolul masculinului) Depress- a( "a" articol feminin) Si acum o intreb pe Daisuki, de...? (mai mult)

34
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 August 2015 |

Apelez la cei care stiu despre aceasta traditie : De ce se baga o gaina in fundatia unei case? La ce folos?

14
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 August 2015 |

Tocmai am realizat ca il iubesc pe Gandalf. Il vad peste tot, in orice, il ador. Pur si simplu il ador. Vreau sa ii mangai barba, sa o simt...ah damn...voi pe cine iubiti cu adevarat?

23
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 August 2015 |

Guys guys guys Stiu un joc megainteresant, care e cel mai bun remediu impotriva plictiselii. Deci e genial, se numeste "te provoc sa postezi asta". Cateodata il joc cu prietenii mei imaginari si ne...? (mai mult)

22
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 August 2015 |

Ba copii ba, ia spuneti voi, ati fumat vreodată? Sau, fumati? Spuneti adevărul.

80
Răspunde Raportează
TempestUV
în 7 August 2015 | TempestUV întreabă:

Intotdeauna m-am intrebat ceva. Tampoanele au data de expirare? Vreau raspunsuri cat mai originale

10
Răspunde Raportează
syd2
în 7 August 2015 | syd2 întreabă:

Facem partyyyyy yeeees cine vrea la party hard :D, ce comandati, ce muzica ascultam? http://giphy.com/gifs/anime-gif-party-hard-QniQghRZe9pN6

35
Răspunde Raportează
syd2

Deci sunt 2 de Kaden dintre care 1 Kaden e Blitz si al doilea Kkaden e Freaak oare sa ma pun si eu Kkkande :>? Nu prea vreau dar ce e asta oare :D?

21
Răspunde Raportează
Scutaru_Timy_1975
în 7 August 2015 | Scutaru_Timy_1975 întreabă:

Trei vrăbii stau pe o sârmă groasă. O vrabie este împușcată. Câte vrăbii mai sunt pe aceea sârmă groasă?

13
Răspunde Raportează
RainmakerX
în 7 August 2015 | RainmakerX întreabă:

Hey T/A! Voi de ce ati primit primul vostru ignore? De ce intreb asta? Pai tocmai mi- am luat ignore de la un copil pe care nici macar nu il cunosc. I- am raspuns la o intrebare, mi- a dat fundita...? (mai mult)

41
Răspunde Raportează
Kyılε
în 7 August 2015 | Kyılε întreabă:

Cititi pana la capat, este foarte important! De azi, 7.08. 2015, vineri, ora 13:39, puteti aplica la postul de presedinte Trivia/Amuzante! Ce ati auzit, asa ca nu ezitati sa ma ajutati cu un vot...? (mai mult)

37
Răspunde Raportează
syd2

De ce cand ma uit la ASTA imi vine sa ma dau cu capul de pereti https://www.youtube.com/watch?v=iRrlhKVq2Fk VOi ce faceti?

24
Răspunde Raportează
L1feDRAIN
în 7 August 2015 | L1feDRAIN întreabă:

L1feDRAIN va prezinta: "The Consequences of illusions" Part IX 20 minute mai tarziu: - Oh s&*it. spune incet Karima. - Hei e cineva aici? - Da, ii raspunde cu greu Daisuki. Karima...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
xXPsychO983
în 7 August 2015 | xXPsychO983 întreabă:

Heii T/A! ✌ ♡ Voi ce melodie ascultați cand vreti sa va relaxati/calmati? Eu asta : https://www.youtube.com/watch?v=JQBz83cdu50

7
Răspunde Raportează
Narnia543
în 7 August 2015 | Narnia543 întreabă:

Cand erati mici, de unde credeati ca vin copiii, inainte sa stiti de unde vin cu adevarat? :))

13
Răspunde Raportează
Croampa
în 7 August 2015 | Croampa întreabă:

Ia ce poza draguta am! =^•^= Vreti si voi poze dragute? Normal ca vreti! :D ( aici o astept pe Killy care zice: " nu, chiar nu vreau") Deci... cine ce face?

32
Răspunde Raportează
syd2
în 6 August 2015 | syd2 întreabă:

Nu e nimeni?! Chiar nimeni? Manca-v-ar catelusii :)) :o3 sa va manance :D. Pe cine de la T/A l-ati alege sa va lege sireturile?

31
Răspunde Raportează
Mihaelagirl
în 6 August 2015 | Mihaelagirl întreabă:

Pt ca domnu’ Escu vrea sa faca niste confuzii cu locul unde s- a rasturnat celebrul car ii aduc aminte ca acel loc era Caracal si mai avea si vreo 7 minuni: – fabrica de paine care era pe strada...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
remus1007
în 6 August 2015 | remus1007 întreabă:

Pedofili,zoofili, necrofili, si alti "fili". intrebarea este: de ce crescatorilor de porumbei li se spune columbofili?

21
Răspunde Raportează
syd2
în 6 August 2015 | syd2 întreabă:

Ce carti cititi? Care a fost ultima carte citita de voi? PS: Daca ati citit cumva "Morometii " atunci ce parere aveti.

19
Răspunde Raportează
RAY
în 6 August 2015 | RAY întreabă:

M-am indragostit de delia dupa ce mi-a intrat in creier piesa ei, cum o pot agata? am o undita dar mi ca se rupe in ea, deci cum o pot fura, am nevoie de locatia ei exacta?

3
Răspunde Raportează
al9264
în 6 August 2015 | al9264 întreabă:

Pisicile din China miauna pe chinezeste?

4
Răspunde Raportează
RK0
în 6 August 2015 | RK0 întreabă:

Primul care ghiceste ce joc este acesta are Funda http://m.imgur.com/f6D2sqn

5
Răspunde Raportează
Croampa
în 6 August 2015 | Croampa întreabă:

Http://postimg.org/image/mx59mpjrj/ De ce ba? De ce? b.d

19
Răspunde Raportează
Copac13
în 6 August 2015 | Copac13 întreabă:

Am si o intrebare da o pun din plictiseala deci cand eram mici cred ca toti credeam ca nea adus barza(inainte se devenim perversi) da eu ma intreb de unde ne lua barza

47
Răspunde Raportează
raMLesS
în 6 August 2015 | raMLesS întreabă:

Tot timpul m- am întrebat care bate dintre VibeTrixZeiţa3 şi Anonima0000000000, in primul rând Raluca ( Trix ) E mai inaltă ca Anonima0000000000 deci care credeţi că bate =))) :- ? să gândim...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
VibeTrix
în 6 August 2015 | VibeTrix întreabă:

Copchiilor, cum a fost pe TPU fara MINE si KYILE? ăăăă?

30
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 August 2015 |

Cred că m-am îndrăgostit de Turbox. Ce să fac?

25
Răspunde Raportează
VibeTrix
în 6 August 2015 | VibeTrix întreabă:

Chiar acum am venit de la Bucuresti de la spital... Yeesss, am facut operatie la picior, mi- au scos tijele iar acum am scapat! Deci am avut o trauma cu operatia asta..pff..Mi- am facut si prietene : ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
CastraveteCastravescu
în 6 August 2015 | CastraveteCastravescu întreabă:

Daca spanacul contine fier, de ce nu facem masini din spanac?

8
Răspunde Raportează
aabaaab3278
în 6 August 2015 | aabaaab3278 întreabă:

Ce observati in aceasta imagine? : http://webcultura.ro/wp-content/uploads/2011/11/Oleg-6.jpg

12
Răspunde Raportează
RainmakerX
în 6 August 2015 | RainmakerX întreabă:

Vreau si eu o clona ca vad ca sunt la moda =)) Se ofera cineva? シ Ps: Puteti sa lasati si spam-uri la intrebarea asta, chiar nu imi pasa.

34
Răspunde Raportează
TiberiuFasole
în 6 August 2015 | TiberiuFasole întreabă:

Am fost copiat pana si eu, e cumva apocalipsa, visez, sau nu vad bine? E o farsa, nu? Daca dau pe acel user imi apare un screamer in fata, ei bine na, v- am demascat. Nu o sa- mi faceti mie farse(...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
L1feDRAIN
în 6 August 2015 | L1feDRAIN întreabă:

L1feDRAIN va prezinta: "The Consequences of illusions" Part VIII "The illusions" E ora 2- 3, noaptea, nimeni nu poate adormi si toti se uita prin peretele spart al camerei spre orasul...? (mai mult)

25
Răspunde Raportează
DoguMX
în 6 August 2015 | DoguMX întreabă:

Asa va vad eu (remake): KamaSutra http://imgur.com/4M30lHy Mieeez http://imgur.com/JfeLc3f SergiuBoss http://imgur.com/lYhWUfg Croampa http://imgur.com/0SVUrTe Blitzlike...? (mai mult)

26
Răspunde Raportează
Croampa
în 6 August 2015 | Croampa întreabă:

Weee, e cineva on la ora asta? No, maine... adica azi( da) o sa fiu plecat deci spamm- ati- ma cat vreti! GLUMESC ma, sa NU ma spamm- ati ca dupa n- o sa mai apuc sa vad comment- urile importante!...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • LisaJulie
    trimisă pe 8 Decembrie

LisaJulie întreabă:

Cat de multe cuvinte de origine slava a împrumutat limba română?
    32 răspunsuri
  • JohnnyBravo123
    trimisă acum 22 ore

JohnnyBravo123 întreabă:

E ciudat că am 24 ani și nu vreau să îmi încep viața sexuală?
    20 răspunsuri
  • Furnicuta000
    trimisă pe 8 Decembrie

Furnicuta000 întreabă:

Stiti daca in lege angajatorul e obligat sa va ofere salariul din contract chiar daca nu ati lucrat cat trebuia in luna aceea (nu din vina voastra)? Adica sa zicem ca trebuia sa lucrati 15 zile dar v- ...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • lkmhjk
    trimisă pe 8 Decembrie

lkmhjk întreabă:

Salut! Cum se poate sti la inchiderea urnelor cine a castigat alegerile? Sau se fac manareli si noi suntem niste fraieri pacaliti. In general, nu numai ieri. Nu sunt bucurestean, nu am nici un interes...? (mai mult)
    15 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.246
  • Întrebări: 3.953.976
  • Răspunsuri: 17.659.699
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 41 minute
Ce zici de un quiz?
Mad Max

Mad Max

Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!

Start quiz
Categorii
  • 652.064 Adolescenţi
  • 55.601 Afaceri & Financiar
  • 22.873 Artă şi Cultură
  • 72.847 Auto & Moto
  • 144.247 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.095 Carieră
  • 20.356 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.266 Conversaţii