TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Trivia / Amuzante

Trivia / Amuzante

• 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
syd2
în 3 August 2015 | syd2 întreabă:

Idee nu am ce intrebare sa pun, fiindca rescriu prostia asta deja a 3- a oara. Spuneti ce vreti. La multi ani Kama! Dar totusi m- am decis sa fac un oracol. 1. Ce spuneti cand sunteti sunat la telefon? ...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
SweetMinion
în 3 August 2015 | SweetMinion întreabă:

Ca sa nu ziceti ca nu va ajut sa va inmultiti, maine va aduc o englezoaica la T/A, din Londra mai, Londra! Sa nu o speriati ca va dau in cap cu tigaia.

34
Răspunde Raportează
RainmakerX
în 3 August 2015 | RainmakerX întreabă:

Hey T/A! Ce parere aveti despre aceasta categorie? Aveti vreo intrebare pentru mine? Promit ca la 3 intrebari, oricare ar fi acelea o sa va raspund sincer. (In limita bunului simt daca se poate...? (mai mult)

51
Răspunde Raportează
VibeTrix
în 3 August 2015 | VibeTrix întreabă:

Http://vocaroo.com/i/s0dOiX0YJjjC si http://vocaroo.com/i/s1ZoQKxkpAAz Ca de sfarsit, lol! :)) La scoala toti copiii imi zic "FETITA LOL" ori "PRINȚII" ori "PIȚI" lol

14
Răspunde Raportează
Geanin
în 3 August 2015 | Geanin întreabă:

Http://vocaroo.com/i/s1Ux5dKCJmve Interviu la familia Vibe! Ce parere aveti? What are you want to see more?

7
Răspunde Raportează
VibeTrix

Aveti curaj sa puneti o inregistrare cu vocea voastra? Eu daaa http://vocaroo.com/i/s0aJSmYWqJIg Hai ca nu va mananca nimeni lol

37
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 August 2015 |

Ba ori sunt chioara ori sunt nebuna. http://imgur.com/ysnr0Oh Bine gandita întrebarea asta. Croampa mă obligă sa pun întrebări :(((( dupa ce ca imi bea si spirtu.

12
Răspunde Raportează
VibeTrix

Http://vocaroo.com/i/s0fv3w4OXwGB

10
Răspunde Raportează
Croampa
în 3 August 2015 | Croampa întreabă:

Ba, deci am observat ca s- au schimbat rolurile, aci pe T/A! Explic: intr- o vreme Daisuki tot punea pe intrebari si eu, Depress si alti useri raspundeam, in timp ce ACUM eu, Depress si alti useri...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 August 2015 |

Ma lasi sa ma urc pe tine?

6
Răspunde Raportează
corbulalbrosu
în 3 August 2015 | corbulalbrosu întreabă:

Pe ulita satului se intalneste Ion (I) cu prietenul sau Gheorghe (G). (I) il intreaba pe (G), ma tu ai prezervativ? (G) am, dara ca am. (I) sta ce sta si il intreaba, spune- mi mai (G) tu unde- l tii...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
DonaldTrump
în 3 August 2015 | DonaldTrump întreabă:

112 ajutor e un tip sexy in oglinda mea. stai sunt doar eu nu mai trebuie. :p Intrebare : Tu cat timp petreci in fata oglinzii? :-?

15
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 August 2015 |

Hey/...m-am intors ma mai cunoaste cineva sau m-ati uitat?

15
Răspunde Raportează
Anonima0000000000
în 3 August 2015 | Anonima0000000000 întreabă:

La multi ani, Kama!

11
Răspunde Raportează
DoguMX
în 2 August 2015 | DoguMX întreabă:

Vacile se excită atunci când sunt mulse? :?

9
Răspunde Raportează
DoguMX
în 2 August 2015 | DoguMX întreabă:

Cum ai reacționa dacă l-ai vedea pe Dante dezbrăcat?

10
Răspunde Raportează
RAY
în 2 August 2015 | RAY întreabă:

Cum pot opri virusul asta Delia - Da, Mama, o ascult non stop?

10
Răspunde Raportează
BlackArt333
în 2 August 2015 | BlackArt333 întreabă:

Alo, Numele meu este Tessy, am vazut profilul azi si a devenit interesat de tine, i se va dori, de asemenea, să știu de tine mai mult, și vreau să trimiteți un e- mail la adresa mea de e- mail,...? (mai mult)

28
Răspunde Raportează
tintarul
în 2 August 2015 | tintarul întreabă:

Incepem un joculet? Eu spun un cuvant iar voi tb sa spuneti un cuvant care incepe cu litera de la sfarsitul cuvantului. Incep eu: Analogic

6
Răspunde Raportează
xXPsychO983
în 2 August 2015 | xXPsychO983 întreabă:

T/A! ✌ Acesta este primul meu oracol, deci sper să vă placă :D : 1. Ce faci? c: 2. Cati ani ai? ☺ 3. Ce muzica preferi? ♪ ♫ 4. Ce zodie esti? 5. Ai frati/surori? 6. Care...? (mai mult)

25
Răspunde Raportează
L1feDRAIN
în 2 August 2015 | L1feDRAIN întreabă:

L1feDRAIN va prezinta: "The Consequences of illusions" Part VI Croampa isi face cruce si striga: - Suntem morti TOTI! - Ce dracu?! striga unii, se mira, altii. Kaden fuge spre usa: -...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
SuckTheGod
în 2 August 2015 | SuckTheGod întreabă:

Urasc cainii. Azi am mers in parc cu prietena si cu cainele ei, a fost ca in filme, a zis sa stau cu, cainele pana merge la magazin (cainele ala nu ma place, nici eu pe el, e extraterestru are...? (mai mult)

40
Răspunde Raportează
RainmakerX
în 2 August 2015 | RainmakerX întreabă:

Oracol de plictiseala- tema- "Ce faci cand..." Ce faci cand? 1.ploua afara 2.nu ai nimic de facut 3.esti singur/a acasa 4.vezi un film care ti- a placut 5.vezi un prost care trece pe langa tine ...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
Geanin
în 2 August 2015 | Geanin întreabă:

Am vazut ca nimeni nu a stiut sa dea raspuns la intrebarea cu "fii barbat". http://vocaroo.com/i/s0BNLL2zKzWp Cine ghiceste ce cuvant e cenzurat primeste 1000 de euro(nu sunt sigur ca dau) si...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
CastraveteCastravescu
în 2 August 2015 | CastraveteCastravescu întreabă:

Din cate stiu, Romania are o rezerva inepuizabila de pitipoance. Cum credeti ca le-am putea valorifica, astfel incat economia tarii sa aiba de castigat?

3
Răspunde Raportează
Geanin

Un singur cuvant ep 3: "Fii barbat" (ma rog sunt mai multe cuvinte) Ce intelegeti prin aceste cuvinte?

24
Răspunde Raportează
Geanin

Unde doarme femeia?

18
Răspunde Raportează
SuckTheGod

Avand in vedere ca majoritatea nu ma suportati... cum ati vrea sa ma ucideti?

32
Răspunde Raportează
VibeTrix
în 2 August 2015 | VibeTrix întreabă:

Uitati rime cu numele voastre reale. Nu va suparati, dar nu le stiu pe toate. Diana- budiana :)) Lorena- antena =)) Sergiu- abagiu Ana- banana :)) Karima- crima O.O Si acum Ralucaaa... (numele...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
Frumystefy
în 2 August 2015 | Frumystefy întreabă:

Cine are chef sa glumim?! Eu ma plictisesc si ar fi super sa ne mai amuzam putin... Deci voi scrieti bancul/gluma cel mai amuzant pe care il stiti si eu ii dau funda celui mai...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
SuckTheGod

Http://img.celmaitare.net/wp-content/uploads/2014/11/De-ce-ai-comentat-poza-acelei-fete.jpg Cuplurile in ziua de azi.

23
Răspunde Raportează
SuckTheGod

Eu cand eram mic. http://media.rtv.net/image/201404/full/cute_kids_being_a_little_naughty_640_47_36769500.jpg Dante si Kamasutra... cred ca stiti care e Dante. http://www.portalroman.com/pozehaioase/pozes/copiii_au_descoperit_diferentele_dintre_fe-...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Geanin

Ba, m- am mai uitat si eu interentu asta si am dat dă Ruby Rose, asta... Si am vazut ca intr- o relatie cu Phoebe Dahl(cautati si voi pe Google ca si eu astazi am vazut pentru prima data astea) ...? (mai mult)

34
Răspunde Raportează
SweetMinion
în 2 August 2015 | SweetMinion întreabă:

M-am gandit sa scriu si eu o poveste : O poveste. Gata, ce greu a fost, dupa secunde intregi de munca am reusit imposibilul. Sper ca v-a placut. Nu, nu dau autografe.

25
Răspunde Raportează
SuckTheGod

Nu- mi plac povestile voastre, nu sunt bune, nu e nevoie sa fie toti userii in poveste. Alege- ti vreo 5 useri si mai multa actiune. Trebuie sa respectati... Introducere, Intriga, desfasurarea actiunii,...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
L1feDRAIN
în 2 August 2015 | L1feDRAIN întreabă:

L1feDRAIN va prezinta: "The Consequences of illusions" Part V (Hyouka si- a schimbat numele in Kaden si in poveste il voi schimba de asemenia, Kaden de mai faci asta, in partea 6 mori[macar...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Deea_Deea_1990_iX0W
în 2 August 2015 | Deea_Deea_1990_iX0W întreabă:

Sal TPU.ce lucruri amuzante poți face?❔❔❔❔❔❔❔

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 August 2015 |

Voi cum ati descoperit categoria T/A? Si de ce ati ales sa ramaneti pe aici?

7
Răspunde Raportează
syd2
în 1 August 2015 | syd2 întreabă:

Oracol? 1.Fa o echipa din 5 useri T/A gen cei 4 fantastici si spune ce puteri ar avea fiecare, puteti sa nu ma includeti nu- mi pasa! 2.Ati vrea sa calatoriti in timp atunci in ce epoca? 3.Care e ...? (mai mult)

23
Răspunde Raportează
syd2
în 1 August 2015 | syd2 întreabă:

Pe care de la T/A l-ati alege sa va faca ciorba?

46
Răspunde Raportează
Geanin
în 1 August 2015 | Geanin întreabă:

Hei! Am nevoie de voi ca sa-i fac o farsa unu-i urser T/A! Daca vreti sa stiit despre ce e vorba putem vorbi pe skype sau pe privat(pe TPU). Pe Skype sunt *Apollo*.

19
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 August 2015 |

Azi Daisukini isi face aparitia. Am nevoie de ziua in care v- ati născut. Da ziua adica Luni- Duminica. Daca nu stiti, imi spuneti anul si data, si va spun ceea ce stiti si ceea ce nu stiti. O sa apelez...? (mai mult)

79
Răspunde Raportează
VibeTrix
în 1 August 2015 | VibeTrix întreabă:

E 1 AUGUST! :D Ce faceti azi? Eu dorm. ~cred~

30
Răspunde Raportează
Croampa
în 1 August 2015 | Croampa întreabă:

Intrebare inspirata de Blue si Musique mi-a amintit de ea: De ce expira salamul? :>

9
Răspunde Raportează
L1feDRAIN
în 1 August 2015 | L1feDRAIN întreabă:

L1feDRAIN va prezinta: "The Consequences of illusions" Part IV - Daisuki! nu ai si tu o arma? zise Karima - Ce ...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
Croampa

Partea 4: Suck era ametit cand dintr- o data se trantise usa si iesi Endo spunand" Suck, arati bine( mințea, logic), te- am lasat pe tine ultimul pentru ca stiam ca nu ai nici- o urgenta". Endo...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
SweetMinion
în 1 August 2015 | SweetMinion întreabă:

Minionilor(sau strumfi ca sa nu imi dea Daisuki in cap), ce faceti?

26
Răspunde Raportează
L1feDRAIN
în 1 August 2015 | L1feDRAIN întreabă:

Doar 3?! Serios? Adica 2. Oameni buni! Eu nu mai scriu partea 4 a povestii daca o citesc asa putini! Dar chiar vreau s-o scriu T_T

7
Răspunde Raportează
Croampa

Mi somn... nici black metal- u' nu ma poate trezi - .- No, cine ce face? PS: aveti preferinte cine sa apare in partea 4? :D ( partea 4 o scris putin mai tarziu ca mi somn si nu vreau sa uit vreun...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Geanin
în 1 August 2015 | Geanin întreabă:

Buna dimineata! Bine ati venit la stirile de dimineata T/A! Sunt prezentatorul vostru favorit Geanin... 1.Se pare ca Dante nu este destul de original in cat zice ca a devenit ca Suck...(uite- te in...? (mai mult)

24
Răspunde Raportează
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • LisaJulie
    trimisă pe 8 Decembrie

LisaJulie întreabă:

Cat de multe cuvinte de origine slava a împrumutat limba română?
    32 răspunsuri
  • JohnnyBravo123
    trimisă acum 22 ore

JohnnyBravo123 întreabă:

E ciudat că am 24 ani și nu vreau să îmi încep viața sexuală?
    20 răspunsuri
  • Furnicuta000
    trimisă pe 8 Decembrie

Furnicuta000 întreabă:

Stiti daca in lege angajatorul e obligat sa va ofere salariul din contract chiar daca nu ati lucrat cat trebuia in luna aceea (nu din vina voastra)? Adica sa zicem ca trebuia sa lucrati 15 zile dar v- ...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • lkmhjk
    trimisă pe 8 Decembrie

lkmhjk întreabă:

Salut! Cum se poate sti la inchiderea urnelor cine a castigat alegerile? Sau se fac manareli si noi suntem niste fraieri pacaliti. In general, nu numai ieri. Nu sunt bucurestean, nu am nici un interes...? (mai mult)
    15 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.246
  • Întrebări: 3.953.976
  • Răspunsuri: 17.659.699
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 41 minute
Ce zici de un quiz?
Mad Max

Mad Max

Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!

Start quiz
Categorii
  • 652.064 Adolescenţi
  • 55.601 Afaceri & Financiar
  • 22.873 Artă şi Cultură
  • 72.847 Auto & Moto
  • 144.247 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.095 Carieră
  • 20.356 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.266 Conversaţii