Idee nu am ce intrebare sa pun, fiindca rescriu prostia asta deja a 3- a oara. Spuneti ce vreti. La multi ani Kama! Dar totusi m- am decis sa fac un oracol. 1. Ce spuneti cand sunteti sunat la telefon? ...? (mai mult)
Ca sa nu ziceti ca nu va ajut sa va inmultiti, maine va aduc o englezoaica la T/A, din Londra mai, Londra! Sa nu o speriati ca va dau in cap cu tigaia.
Hey T/A! Ce parere aveti despre aceasta categorie? Aveti vreo intrebare pentru mine? Promit ca la 3 intrebari, oricare ar fi acelea o sa va raspund sincer. (In limita bunului simt daca se poate...? (mai mult)
Http://vocaroo.com/i/s0dOiX0YJjjC si http://vocaroo.com/i/s1ZoQKxkpAAz Ca de sfarsit, lol! :)) La scoala toti copiii imi zic "FETITA LOL" ori "PRINȚII" ori "PIȚI" lol
Http://vocaroo.com/i/s1Ux5dKCJmve Interviu la familia Vibe! Ce parere aveti? What are you want to see more?
Aveti curaj sa puneti o inregistrare cu vocea voastra? Eu daaa http://vocaroo.com/i/s0aJSmYWqJIg Hai ca nu va mananca nimeni lol
Ba ori sunt chioara ori sunt nebuna. http://imgur.com/ysnr0Oh Bine gandita întrebarea asta. Croampa mă obligă sa pun întrebări :(((( dupa ce ca imi bea si spirtu.
Http://vocaroo.com/i/s0fv3w4OXwGB
Ba, deci am observat ca s- au schimbat rolurile, aci pe T/A! Explic: intr- o vreme Daisuki tot punea pe intrebari si eu, Depress si alti useri raspundeam, in timp ce ACUM eu, Depress si alti useri...? (mai mult)
Ma lasi sa ma urc pe tine?
Pe ulita satului se intalneste Ion (I) cu prietenul sau Gheorghe (G). (I) il intreaba pe (G), ma tu ai prezervativ? (G) am, dara ca am. (I) sta ce sta si il intreaba, spune- mi mai (G) tu unde- l tii...? (mai mult)
112 ajutor e un tip sexy in oglinda mea. stai sunt doar eu nu mai trebuie. :p Intrebare : Tu cat timp petreci in fata oglinzii? :-?
Hey/...m-am intors ma mai cunoaste cineva sau m-ati uitat?
La multi ani, Kama!
Vacile se excită atunci când sunt mulse? :?
Cum ai reacționa dacă l-ai vedea pe Dante dezbrăcat?
Cum pot opri virusul asta Delia - Da, Mama, o ascult non stop?
Alo, Numele meu este Tessy, am vazut profilul azi si a devenit interesat de tine, i se va dori, de asemenea, să știu de tine mai mult, și vreau să trimiteți un e- mail la adresa mea de e- mail,...? (mai mult)
Incepem un joculet? Eu spun un cuvant iar voi tb sa spuneti un cuvant care incepe cu litera de la sfarsitul cuvantului. Incep eu: Analogic
T/A! ✌ Acesta este primul meu oracol, deci sper să vă placă :D : 1. Ce faci? c: 2. Cati ani ai? ☺ 3. Ce muzica preferi? ♪ ♫ 4. Ce zodie esti? 5. Ai frati/surori? 6. Care...? (mai mult)
L1feDRAIN va prezinta: "The Consequences of illusions" Part VI Croampa isi face cruce si striga: - Suntem morti TOTI! - Ce dracu?! striga unii, se mira, altii. Kaden fuge spre usa: -...? (mai mult)
Urasc cainii. Azi am mers in parc cu prietena si cu cainele ei, a fost ca in filme, a zis sa stau cu, cainele pana merge la magazin (cainele ala nu ma place, nici eu pe el, e extraterestru are...? (mai mult)
Oracol de plictiseala- tema- "Ce faci cand..." Ce faci cand? 1.ploua afara 2.nu ai nimic de facut 3.esti singur/a acasa 4.vezi un film care ti- a placut 5.vezi un prost care trece pe langa tine ...? (mai mult)
Am vazut ca nimeni nu a stiut sa dea raspuns la intrebarea cu "fii barbat". http://vocaroo.com/i/s0BNLL2zKzWp Cine ghiceste ce cuvant e cenzurat primeste 1000 de euro(nu sunt sigur ca dau) si...? (mai mult)
Din cate stiu, Romania are o rezerva inepuizabila de pitipoance. Cum credeti ca le-am putea valorifica, astfel incat economia tarii sa aiba de castigat?
Un singur cuvant ep 3: "Fii barbat" (ma rog sunt mai multe cuvinte) Ce intelegeti prin aceste cuvinte?
Unde doarme femeia?
Avand in vedere ca majoritatea nu ma suportati... cum ati vrea sa ma ucideti?
Uitati rime cu numele voastre reale. Nu va suparati, dar nu le stiu pe toate. Diana- budiana :)) Lorena- antena =)) Sergiu- abagiu Ana- banana :)) Karima- crima O.O Si acum Ralucaaa... (numele...? (mai mult)
Cine are chef sa glumim?! Eu ma plictisesc si ar fi super sa ne mai amuzam putin... Deci voi scrieti bancul/gluma cel mai amuzant pe care il stiti si eu ii dau funda celui mai...? (mai mult)
Http://img.celmaitare.net/wp-content/uploads/2014/11/De-ce-ai-comentat-poza-acelei-fete.jpg Cuplurile in ziua de azi.
Eu cand eram mic. http://media.rtv.net/image/201404/full/cute_kids_being_a_little_naughty_640_47_36769500.jpg Dante si Kamasutra... cred ca stiti care e Dante. http://www.portalroman.com/pozehaioase/pozes/copiii_au_descoperit_diferentele_dintre_fe-...? (mai mult)
Ba, m- am mai uitat si eu interentu asta si am dat dă Ruby Rose, asta... Si am vazut ca intr- o relatie cu Phoebe Dahl(cautati si voi pe Google ca si eu astazi am vazut pentru prima data astea) ...? (mai mult)
M-am gandit sa scriu si eu o poveste : O poveste. Gata, ce greu a fost, dupa secunde intregi de munca am reusit imposibilul. Sper ca v-a placut. Nu, nu dau autografe.
Nu- mi plac povestile voastre, nu sunt bune, nu e nevoie sa fie toti userii in poveste. Alege- ti vreo 5 useri si mai multa actiune. Trebuie sa respectati... Introducere, Intriga, desfasurarea actiunii,...? (mai mult)
L1feDRAIN va prezinta: "The Consequences of illusions" Part V (Hyouka si- a schimbat numele in Kaden si in poveste il voi schimba de asemenia, Kaden de mai faci asta, in partea 6 mori[macar...? (mai mult)
Sal TPU.ce lucruri amuzante poți face?❔❔❔❔❔❔❔
Voi cum ati descoperit categoria T/A? Si de ce ati ales sa ramaneti pe aici?
Oracol? 1.Fa o echipa din 5 useri T/A gen cei 4 fantastici si spune ce puteri ar avea fiecare, puteti sa nu ma includeti nu- mi pasa! 2.Ati vrea sa calatoriti in timp atunci in ce epoca? 3.Care e ...? (mai mult)
Pe care de la T/A l-ati alege sa va faca ciorba?
Hei! Am nevoie de voi ca sa-i fac o farsa unu-i urser T/A! Daca vreti sa stiit despre ce e vorba putem vorbi pe skype sau pe privat(pe TPU). Pe Skype sunt *Apollo*.
Azi Daisukini isi face aparitia. Am nevoie de ziua in care v- ati născut. Da ziua adica Luni- Duminica. Daca nu stiti, imi spuneti anul si data, si va spun ceea ce stiti si ceea ce nu stiti. O sa apelez...? (mai mult)
E 1 AUGUST! :D Ce faceti azi? Eu dorm. ~cred~
Intrebare inspirata de Blue si Musique mi-a amintit de ea: De ce expira salamul? :>
L1feDRAIN va prezinta: "The Consequences of illusions" Part IV - Daisuki! nu ai si tu o arma? zise Karima - Ce ...? (mai mult)
Partea 4: Suck era ametit cand dintr- o data se trantise usa si iesi Endo spunand" Suck, arati bine( mințea, logic), te- am lasat pe tine ultimul pentru ca stiam ca nu ai nici- o urgenta". Endo...? (mai mult)
Minionilor(sau strumfi ca sa nu imi dea Daisuki in cap), ce faceti?
Doar 3?! Serios? Adica 2. Oameni buni! Eu nu mai scriu partea 4 a povestii daca o citesc asa putini! Dar chiar vreau s-o scriu T_T
Mi somn... nici black metal- u' nu ma poate trezi - .- No, cine ce face? PS: aveti preferinte cine sa apare in partea 4? :D ( partea 4 o scris putin mai tarziu ca mi somn si nu vreau sa uit vreun...? (mai mult)
Buna dimineata! Bine ati venit la stirile de dimineata T/A! Sunt prezentatorul vostru favorit Geanin... 1.Se pare ca Dante nu este destul de original in cat zice ca a devenit ca Suck...(uite- te in...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
lkmhjk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!