Rusine? trist,tocmai tu vorbesti de rusine,cand postezi o asemenea intrebare? ai gusturile tele?
Ce pot spune, nu te poti kk in gusturile oamenilor dar, cand vad cate o nebuna mica care nu are astampar pana nu i se potoleste 'foamea' parca nu am eu astampar, si cu faza "Nu am nevoie " e prea veche, nu mi-o spune mie, spuneo la careva care chiar o crede![]()
Cat despre " ce nu imi convine mie " sa zicem doar ca ma pricep de minune sa pun punctu pe i.
Inca ceva domnisoara, tu imi vorbesti mie de rusine si tu pui o poza asa de indecenta? pe bune, unde te crezi. la matrimoniale? la... ' pitipoanca show? ' ai o gramada de anii si te porti ca o copila, patetic.
Eram la plaja omule, ce e asa indecent ...Frate aceasta intrebare a fost pusa la categoria Trivia/Amuzante..asta e si ideea de fapt trebuie sa fie amuzant, si nebunesc.Nu inteleg de ce trebuie sa ma jignesti si sa te iei de mine aiurea ca "ti se scoala "tie parul in cap. Daca eu as fi avut nevoie sa imi potolesc "foamea "dupa cum spui tu nu o faceam pe TPU
cu ce ma incalzeste pe mine chestia asta.Te rog frumoas abtine-te a comenta fara nici un rost. Cred ca te plictisesti prea tare si te-ai gandit sa te certi cu mine.Frateee a fost o intrebare pur si simplu pentru a deschide un subiect amuzant.Si care e problema, am 20 de ani sunt tot copil, si ma port cas un copil atunci cand trebuie.Eu nu uit sa fiu copil..si o sa ma port ca un copil si atunci cand o sa am copii chiar,. Abtine-te te rog.Nu vreau sa incep sa vorbesc cum nu trebuie.Multumesc!
Copil? la 20 de ani?
Scuza-ma dar... eu imi castig bani proprii de pe la 18 ani repar calculatoare, am lucrat ca agent de paza, multe altele, acu astept sa plec prin Anglia la munca, si am doar 21 de ani, tie iti e gandu doar la caterinca? vrei sa fii copil?
E trist sincer, nu am nimic cu tine, cu nimeni pana la urma e un site unde 'socializezi' ' oarecum'
Amuzant si nebunesc zici?
Cat de amuzant ti se pare cand vezi ca unii nu au ce pune pe masa iar alti cheltuiesc 4000 de euro pe haine?
Cat de nebunesc ti se pare cand vezi 2 cocalari in autobuz cu manele la 'macsim'? oricum, si eu fac panarama, caterinca, insa o fac pe chaturi cei drept rar.
Cat despre partea in care spui... " AM 20 de ani sunt tot copil "
Am ramas socat
copil la 20 de ani? ![]()
Dragut, care eu numai ma consideram copil de pe la 16 ani...
Unele lucruri nu se uita niciodata, nu?
Prima betie...
Prima mu1e data... (sau luata, dupa caz
).
Primul salariu...
Primi banii munciti, si multe altele. si tu te consideri inca un copil?
Nu te judec, insa
ai fost amuzanta, mi-ai facut seara mai frumoasa, mersi
daca ai chef de vorba da-mi un mesaj cu idd-ul tau
Ce e atat de rau in a fi inca copil..atunci cand trebuie.Bineinteles ca pot fi matura, Depinde de caz dar aici chiar nu era cazull.Si daca tu tot ai inceput sa iti prezinti viata da-mi voie sa ti-o prezint pe a amea.Sunt adoptata omule, si pe adevartii mei parintii ii vad aproape in fiecare zi si cand ii salut nu imi raspunsd ba chiar se intorc cu fundul la mine..Ai ideee cat e de, dureros? Am o mama (ADOPTIVA)minunata care imi ofera dragoste si intelegere.dar nu acelasi lucru stii tu ca atunci cand stii ca e mama ta si ca o poti intreba "Mami cum a fost cand ai ramas insarcinata cu mine"..Nu pot penttru ca nu sunt a ei ..Si sunt multe probleme cu care ma confrunt de accea prefer sa ma copilaresc ..pentru ca refuz sa ma maturizez prea mult.Pentru ce vreau sa iau viata in gluma si in serios.De ce ma jignesti. daca am pus si eu o poza la plaja ..Gata spui ca sunt curva si etc..De ce nu inveti si tu sa vorbesti ..Totusi daca erai ata de inteligent precum ai vrea sa pari. vorbeai frumos cu mine ..asa cum si eu ti-am vorbit tie mai ales finndca sunt femeie ..sI NU PENTRU MINE CI PENTRU TINE.Imi traiesc viata si o f**t pentru ca e o c*rva. daca tot ai incepu sa vorbesti murdar ..aS putea sa iti prezint si eu vocabularul meu murdar, dar nu imi sta in fire ..asa ca te rog frumos chiar nu vreau sa mai discut pe aceasta tema.Suntem penibili nu ti se pare. Daca ai fi fost mai inteligent ca mine nu m-ai fi bagat in seama si cu asta basta.Ma bucur ca ti-am facut seara frumoasa.Cat mai multe seri frumoase iti doresc. Noapte Buna!
Nu! mai bine stau linistita![]()
Cine stie "poate imi "coci"una buna ![]()
Dar la urma urmei ţi-ai pune-o şi tu fără 'doar şi poate'...te mănâncă şi pe tine grav
LisaJulie întreabă: