|

Bună dimineața! V-ați trezit? De ce? A, încă ceva. Ma gândeam ieri ca dacă oamenii sunt animale înseamnă că pot fi și dresați. M-ar interesa niște proceduri, dacă puteți concepe, în special pentru femele.

29 răspunsuri:
| a răspuns:

Oameni sunt primate net superioare la orice alt animal de pe pamant, omul are abilitatea unicata de putea sa iti opreasca partea animalica, ceea ce e este incredibil, nici un animal nu poate, exista tehnici de manipulare desigur dar trebuie si sa fi facut pentru asa ceva, sa ai un anumit DAR sa stii sa vorbesti, sa te prezinti, sa fi o persoana carismatica, sa fi placut la fizic

| a răspuns:

Unde scrie ca sunt animale?

| a răspuns:

Ai auzit de școală?

| explică (pentru SilentRain):

Da, la naiba. Nu m-am gândit niciodată sa ma fac profesor, mi s-a părut tot timpul o meserie inutila eu fiind obișnuit tot timpul sa învăț singur doar ce îmi plăcea.

| a răspuns (pentru zdreanțăCelCuOchiiDeFaianță):

Sa știi ca e o meserie al naibi de grea, ce meserie ți-ai sa aia?
Sunt curioasa... tu parca aveai talentul de a picta. daca nu ma înșel... Asa spunai anul trecut când vindeai tablouri la negru laughing)

| explică (pentru SilentRain):

Da, laughing. Talent pe naiba. A fost alta treaba atunci. Nu am niciun talent artistic dar ca tot ai adus vorba sa știi ca desenatul e probabil singurul lucru pe care mi-am dorit mai tot timpul sa știu să-l fac dar nu știu. Am mai încercat eu asa din când în când sa desenez câte ceva, sunt și cărți care cică te învață dar nu e, nu cred ca se poate învață, și chiar dacă înveți sa desenezi unele chestii, apoi ce faci?! Desenezi aceleași prostii over and over?! Nu are niciun sens. Ca meserie, nu știu, când eram mic ma vedeam programator, pe la liceu am avut o perioada voiam sa ajung fizician, cercetător, ceva, când lucram în Italia ajunsesem sa vreau sa ma fac psihiatru. Cam astea au fost sa zicem cele mai atrăgătoare la momentele respective și chiar erau și realizabile ca asa am mai vrut eu multe, sa dau la Academia de Informații sa lucrez pe la SIE sau la academia tehnica militara dar astea le-am exclus repede ca eram praf la liceu cu medii foarte mici și nici nu mai aveam timp sa învăț pentru examenele de admitere. Acum ma gândesc la meseria de bucătar laughing. Ție ce ți-ar place?

| a răspuns (pentru zdreanțăCelCuOchiiDeFaianță):

O no, no, no, am lucrat în bucătărie și nu e mișto deloc, e o munca titanica
Nu am o meserie fixa, știu ca îmi place sa ajut oameni, asta mi-ar plăcea sa fac

Cand eram tânăra și fără stres, am avut talent la desenat...

| explică (pentru SilentRain):

Când erai o fetita mica ai vrut sa spui fiindcă acum ești tânără, dar din păcate ai căpătat stres. Cat despre talent nu poți spune ca ai avut fiindcă nu dispare asa din senin, probabil nu te mai poți concentra sau nu ai starea de spirit potrivita sau dorinta ca să mai exersezi.

| a răspuns (pentru zdreanțăCelCuOchiiDeFaianță):

rolling on the floor
Nu ești primul care pune subtritatrare la ceia ce spune eu

Yo nu ma simt tânăra, cred ca aia a fost singura și ultima periodata frumoasa din viață mea, după o vârstă au început sa apară problemele și nu sau mai terminat

| a răspuns (pentru zdreanțăCelCuOchiiDeFaianță):

Viata ta pare interesanta pentru mine, mi-ar face placere sa te ascult cum mai povesti din ia
Nu știu de ce, dar în ultima periodata îmi place sa ascult oameni povestind din trecul ul lor

| explică (pentru SilentRain):

Nu înțeleg exact ce ai vrut sa spui cu subtitrarea. Cat despre tinerețe, una e sa simți și alta e sa fii. Omul este ceea ce este, nu ce simte sau crede. Și oricum nu este atât de important ce ești pe cât este de important cine ești pentru ca ce simți se schimba, ce gândești se schimba, corpul se schimba, totul se schimba dar identitatea rămâne aceeași. E chestia care practic te face sa fii cine ești și chestia asta ești tu de fapt. Suna ciudat, poate am luat-o pe aratura. În fine, și limbajul are limitele lui.

| explică (pentru SilentRain):

Îți mai povestesc, sigur, bine ca mi-ai spus.

| a răspuns:

Nu.
Alarma aia nesuferită.
Sunt deja dresați, doar ca subtil. Aproape toți joaca după cum li se cânta.

| a răspuns:

Sunt dresati deja, se cheama religie.

| explică (pentru christine99):

Da, sa zicem. Dar eu dacă vreau sa dresez pentru alte lucruri, cum fac?

| a răspuns (pentru zdreanțăCelCuOchiiDeFaianță):

Vezi sa nu te dreseze altele pe tine laughing

| explică (pentru christine99):

Nu prea ar avea de ce asa ca nu-mi fac griji în privința asta.

| a răspuns:

Ideea in general nu e una buna. Oamenii sunt nascuti a fi liberi, ok societatea ne facem sa credem ca unii sunt mai liberi ca altii. laughing Din cauza unui statut, o varsta, o scoala etc.
Daca vrei sa inveti cum sa "dresezi oamenii" cauta tehnici de persuasiune, NLP, astea sunt general valabile.
Nu-ti inteleg fixatia asta asupra femeilor. Nu uita ca in viata ta tu alergi cat sa suferi, ranile se vindeca singure.

| explică (pentru Dandinelle):

Pai omul se fixează asupra a ceea ce îl interesează cel mai mult, dacă apare un asemenea interes, fiindcă e o situație mai rara, majoritatea oamenilor prezentand interes în aproximativ egala măsură pentru mai multe lucruri în același timp. Dar exista și unii oameni care se fixează numai pe o anumita chestie și de obicei acest lucru aduce multă suferință dacă nu poți sa obții nicio satisfacție din treaba asta fiindcă nici din alta parte nu poți sa obții vreo satisfacție din cauza ca nu prea te interesează altceva în perioada aia în care ești fixat.

| a răspuns:

"We like to think that we're so smart and we think we are superior, in reality we are just animals, trying to learn how to be human"-Mike Tyson

| a răspuns:

Da, sunt! Bine, în aceste profesii, oamenii se dresează conștient. De exemplu:

Armată: toți fac aceleași mișcări și ritm sincronizat;

Spionaj: în timpul celui de al Doilea Război Mondial, spionii erau hipnotizati înainte de a fi trimiși în misiune, ca în cazul în care sunt capturați să nu divulge informații

| a răspuns:

Manipulare.
Trebuie doar sa stii cumwinking