| MishaIsMyHero a întrebat:

Ce farse amuzante de 1 aprilie stiti?

6 răspunsuri:
| carminaburana43 a răspuns:

Lipeste o fisa sau o bancnota pe jos la intrarea in clasa! O sa fii surprins cati or sa se aplece sa o ridice! Lipeste cu un scotch incolor capacul si colacul de la wc. O surpriza neplacuta pentru cineva care se grabeste sa ajunga la baie! Pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sa-i anuntati ca vor fi deconectati de la reteaua electrica pentru reparatii timp de 2-3 luni. Furiseaza-te seara in camera parintilor sau a fratilor si fixeaza alarma ceasului cat mai devreme.

| carminaburana43 a răspuns:

Cumpără o pungă de chipsuri, de preferat una cât mai mare. Toarnă piper măcinat peste chipsuri încercând să agiți pungă în așa fel încât să nu verși conținutul. Mergi la colegii de clasă, servici etc și servește-i insistent. PS. Pentru a duce cu succes la capăt această farsă recomand să cumpărați cea mai scumpă pungă de chipsuri. Garantat nu vor refuză. Rezultatul? Se va consumă din ce în ce mai multă apa.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/......47360.html

| Speed99 a răspuns:

A trecut..so..nu raspund

| 00AName00 a răspuns:

Învelește mașină unui prieten cu ziare sau hârtie igienică. Încearcă să faci asta în timpul zilei, chiar dacă vor fi trecători. Pariez că toți vor râde de ceea ce aveți de gând să faceți.

| Barabulafaradarsaupoate a răspuns:

Pune hartie igienica pe case. Cu seriozitate(nu chiar), Micul Pikachu...