| LisaJulie a întrebat:

Ce facem, mai facem gem si mai mancam avocado sau ne sacrificam pentru TVA?

16 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Altul care nu a inteles nimic din explicatia celor de la Anaf...

| LisaJulie explică (pentru suntserios):

Și tu care iei în serios o întrebare postata la categoria Trivia/Amuzante! Nu mai are voie nimeni sa facă o gluma?

| suntserios a răspuns (pentru LisaJulie):

Chiar si glumele stau la baza propagarii de stiti false.

| LisaJulie explică (pentru suntserios):

Ce insinuezi?

| J0B0MAT a răspuns (pentru LisaJulie):

Că ești o pro-rusă care mai înțeapă subtil pe aici și mai e unu 9 something care mi-a dat block la fel ca tine când v-am mirosit.Dar ăla e mult mai pe față, tu faci un trolling de calitate, mai rar pe TPU.
Dar suntem la t/a, să nu luăm totul prea în serios.

| LisaJulie explică (pentru J0B0MAT):

Nu are voie omul sa mai facă glume? Analfabetule funcțional ce ești! Tu nu ai obraz?

Și mi se pare ca nu știi sa citești? Din ce am scris eu pana acum ți se pare ție ca îi susțin pe prostii de la AUR? Nu ți-ar fi rușine!

Când jignești așa din prima nu faci decât să te asemeni mai mult cu suveraniștii.
Și îmi aduc aminte când ziceai că l-ai vota pe Georgescu, că mai are dreptate, că mergi la proteste ceva de genul.
Sunteți câțiva care faceți propagandă pe aici, tu o faci mult mai subtil. Apreciază asta, nu e cazul să te superi, noi conviețuim și cu pro-rușii.

Când am zis eu asta mai omule? Da-mi link! Sau ai chef de cearta doar? Prostia nu are limite

Dar nu te compătimesc! Din raspunsurile tale îmi dau seama ca nu ești decât un pusti fără educație care habar nu are ce citește! Deci ești și tu un analfabet funcțional la fel ca fanii lui Georgescu! Încă aștept link-ul!

Când te-am mai făcut pro-rusă și mi-ai dat block, că presupun că de asta mi-ai dat.
Eu nu stau să vă salvez răspunsurile, țin minte în mare unele interacțiuni cu cei pe care vă văd mai des pe aici.
Ideea e că mai încep unii să își dea seama de ce faceți.Dar sigur, mă pot înșela, e doar părerea mea și nu ar trebui să te superi dacă știi că nu e adevărat. N-ai de ce să jignești dacă te-am făcut pro-rusă. Asta nu e o jignire, e o preferință a fiecăruia.

Dar vreau sa îmi explici concret de ce ma crezi așa?

Pentru că ți-am spus ce ai mai zis de Georgescu și alte răspunsuri menite să sădească neîncredere în pro-ue, dar nu stau să îți caut prin miile de răspunsuri pe care oricum le poți șterge. Faptul că acum spui că ești împotriva lui ca să pui întrebări cu direcție și să pară că nu ești părtinitoare, mă face să spun că faci un trolling mai de calitate decât ceilalți.
Oricum, userii pe aici își dau seama în timp de fiecare. Iar pe mine nu cred că mă consideră un puști fără educație, decât cei mai fără educație pe care i-am enervant.

Scuza-ma ca îți spun! Pana nu îmi dai link în care am spus ca as merge la un protest pentru Georgescu sau ca l-aș vota, ești un mincinos fără margini! Poate tu ai interpretat asta din răspunsurile mele pe care eu cred ca nu poți sa le înțelegi

Ți-am spus că răspunsurile se pot șterge și nu îmi pasă dacă ești pro-rusă sau nu, și în niciun caz nu stau să demonstrez cuiva ceva.
E părerea mea, care poate fi greșită, dar momentan și după interacțiunea de aici, mi-o mențin.Și oricum, pe tine nu are de ce să te afecteze părerea celorlalți. Pe mine nu mă deranjează că m-ai făcut analfabet funcțional, prost, eu știu cum sunt.Și tu știi cum ești și asta e tot ce contează.

Eu vreau doar un link! La acuzații trebuie sa ai dovezi!