| Gabrielle16 a întrebat:

Ce fel de mancare urati cand erati copii?

41 răspunsuri:
| ELNuInvataMomentan a răspuns:

Mie acum nu-mi place:salata, varza, morcovii si lista continuaa...

| eeleeeeeeeelllll a răspuns:

Pai piure&supa&carne(in afara de cea de pui laughing ) si varza calita :-&

| Anduciu a răspuns:

Mancarea de castraveti... Mi se face rau cand imi imaginez castravetii aia flescaiti plutind in sos maro:-&.
Ciorba de zarzavat, pur si simplu nu pot sa mananc bucatelele alea fierte de legume...
Mancarea de fasole verde.Am urat, urasc si voi uri fasolea verde.
Urzicile si stevia...Groaznic,ma simt de parca as manca gazonrolling on the floor.
Spanacul chiar mi-a placut si inca imi place, spre deosebire de alte balarii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, puiul cu smantana, ciupercile le-am urat, le urasc, le voi uri mereu, asa e firea mea, bors cu carne, si mai sunt multe care nici acum nu-mi plac... tongue

| Ella995 a răspuns:

Ficatul:-& e cel mai scarbos:-&

| LaMLaMlaMa a răspuns:

Eu sunt copil, dar cand eram bebe uram Branza, smantana, casul etc.in generall lactatele...si acum urasc lactatele in afara de laptic.Si oricum nu imi placeau multe pentru ca acum sunt o slabanoaga la 9 ani de 25 de kile.

| pwp a răspuns:

Imi place intrebarea ta.
uram supa pe care ma obliga sa o mananc(la gradinita) si ciulamaua.

| Meli a răspuns:

Brocoli...si nici acum nu mananc laughing

| HotChoclate a răspuns:

Ficat. Oribilbig grin

| aliona_6797 a răspuns:

Exista un preparat care se numeste toba, l-am incercat cand eram mica la insistentele bunicii si nici paca acum nu am inteles de ce mananca unii oameni asa ceva.

| traficanta a răspuns:

Ma da pretentiosi mai sunt oamenii astia pe aici.stiu ca nu mancam mar cu biscuite amestecat asa.Desi la majoritatea copiilor le place asa ceva.Cam atat.in rest mancam mai tot ce`mi dadea mama daca stau sa ma gandesclaughing.

Întrebări similare